!!!"iszonyu sok nagyon nagyon utos jatek van mar xbox-ra"
Na ne röhögtess faszfej, az a sok ugribugri, verekedős meg autós az neked ütős? Igénytelen egy ember lehetsz.
droland ma 09:34 | Válasz erre | #27
Te az ilyesmit elhiszed? Full kapu duma, paraszvakítás az egész!! Egy kisgyerek nagyképüsködése..."!!!
Ez nem én voltam!!! Most már regisztrálom magam, mert örülök annak, hogy valaki le akar járatni, mert nem képes beismerni azt, hogy amit csinált most, azaz valamilyen szintben feltüntett engem az valójában az ő szintje... végülis a tényeg őt igazolják, mert szerintem ez a két hozzászólás és az ez előttiek között, aki nem vak észre veszi a különbséget, ugyanis az utolsó kettőben volt szóhasználat is, ami az előzőekben nem (ne ismételjem meg).
Utólag bocsánatot kérek mindenkitől, a bunkó nevében is... (azért nem regisztráltattam magam eddig, mert bíztam abban, hogy ide seggfejek nem járnak, tévedtem... sajnos)
-----------------
Szóval a lényeg az, hogy én egy olyan gépet szeretnék, amit már egyszer leirtam, hogy nem csak játék, és hasonló multimédiás szórakozás, hanem minden más. Programozás c-ben, weblap készítés, és minden más. Soroljam? Szerintem felesleges. És most komolyan... ehhez a ps és xb áll a legtávolabb...
Gondoljátok el, hogy minden számítástechnikához való funkcióhoz (cd hallgatás, dvd nézés, játék, netezés, programozás, szövegszerkesztés), szóval mindenhez MÁS/KÜLÖN gép kellene...milyen hülyén nézne ki nem?
És ha megfigyelitek a fejlesztők is abba az irányba tartanak, hogy ezt is tud, azt is tud...
!!!Különben ps és xb oldalról nem lett volna "erőltetés" abba az irányba, hogy hallgass vele audiot, nézzél vele DVD-t....nem???!!!
Minden egyben... erre haladunk, ezt nem én mondom, hanem a tények igazolják, ezzel peddig szembe állni felesleges, mert aki ez ellen van, az nem ellenem van, hanem a tények ellen...