asus v7700 pro 64mb (gforce 2 gts) helyett mit?
-
baman #1 sziasztok!
tonkrement egy asus v700pro kartyam (64mb ram, gforce 2 gts chip), es mivel tul vagyok a garanciaidon, ki is dobhatom, es ebbol kovetkezoen vennem kell egy ujat. az osszes korulmeny ismertetese nelkul a lenyeg az, hogy nem kell a legujabb es legjobb, en beernem (komolyan) egy ugyanilyen darabbal is, melyet 20.000+afa korul lattam mostanaban par helyen.
de azert megis, ha mar egyszer 2003 juniusaban vasarolok, akkor _valamennyit_ lepjunk mar elore, tehat hajlando vagyok ;-) jobbat is venni, de mondjuk nem akarok brutto 50.000 fole menni. en alapvetoen jatek miatt vennem, de bizonyos korulmenyek miatt nem lenne baj, ha azt mondhatnam, hogy azert veszem azt, amit, mert 3d-s _munkara_ kell! itt persze nincs szo professzionalis igenyekrol, de softimage, 3dmax kellemes futtatasa szerepelhet megjelolendo okozatkent (es tulkepp az sem hatrany, ha valoban kielegit a kartya effele igenyt is). regen nem kovetem mar a 3d piacot, igy nem tudom, hogy ez a ket dolog (3d jatek, 3d munka) mennyire valik kulon (tehat van-e egyaltalan ertelme a kerdesnek az amator felhasznalo szintjen. profi szinten asszem van, mert mondjuk a softimage.com oldalain a 'certified hardware' listaban [http://www.softimage.com/partners/3d/Hardware_Partners/Hardware_Cert/windows_xp.htm] azok talan nem megszokott jatekkartyak)
ja! es fontos, hogy nem lehet szo hasznalt termekrol, csak bolti, uj kartyarol! es talan szamit vmit, hogy asus cusl2 alaplapban kell mukodnie.
elore is kosz.