border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Kurfürst
    A 22-es csapdáját én nem ajánlom, mert elég átbaszoda áraik vannak. Rádnéz megmondja mennyi... nekem a 3x os ár volt.. nem korrekt, egyszer voltam érdeklődni, többet nem megyek. Amúgy sok cucc van, csak egy rakás szemétdomb egy pincében és onnan kell guberálni..

Inkább ajánlanám a Jászai Mari téri nemtudom milyen boltot, a Jászai Mari tér és a Szeráj török étterem között félúton a nagykörúton. A kapuban gázálarcos bábu áll, meg fogod ismerni. Sok brit, német, magyar, svájci ruha, használt bakancsok, hátizsákok. Van tropentarn is. Jó kis bolt, korrekt eladó.

Ajánlható még a 44-es bázis (Mester u 44), sokféle eredeti egyenruha van, bakancs témában a Lónyai utcai (49..?) munkavédelmi bolt (príma német bakancsok 12ezerért, most vettem 1et, elképesztően jó).

A légiós is egész jó, ott takmellények vannak jó áron, meg ilyen szekunder apróságok.

Van valami szocreál áruház a Kálvin téren is, a templom mögött, annak az emeletén is van egy military bolt, ott még nem vettem semmit, de van kínálat, a tulaj pedig nagyon korrekt.

Utángyártott szarokat, vaterát meg felejsd el..

Itt van még egy jó kis linkgyűjtemény...

....és még egy nagyon szimpi bolt (salgótarján de postáznak(