mennyire is objektív az index.hu
  • Cat #15
    nagyon kiakadtam indexen

    Pár hónapja vettem észre Magyarósi Csaba nevét, aki iszonyat baromságokat ir a hardvercikkeiben.

    http://index.hu/tech/hardver/mcmini020518/

    "Az 1,25–1,42 gigahertzes G4-es processzorok megfelelnek egy 2,2–2,6 gigáes Celeronnak vagy egy hasonlóan gyors Sempronnak, az alapból beépített 256 megabájt memória mindenképpen fejlesztésre szorul, a 32 megabájt memóriával ellátott 9200-es Ati Radeon meg elég a legegyszerűbb 3D-s alkalmazásokhoz."

    "Ugyanakkor megtehetjük, hogy kihúzzuk a billentyűzetet, a rendszer akkor is zokszó nélkül működik, nem áll le bootoláskor, és nem üzen olyanokat , hogy no keyboard connected, press F11 to continue."
    MUSZÁJ EKKORA FASZSÁGOKAT IRNI?

    A minit is alávetettük a Medal of Honor tesztnek, és ahhoz képest, hogy milyen hardver dolgozik benne, meglehetősen gyászos eredménnyel zárult a kísérlet. Legfeljebb 800x600, legfeljebb medium grafika, fél gigára növelt memóriával. Pc-n fele ilyen géppel sokkal jobban futott.

    MIT AKAR EGY 9200AS RADEONNAL ?!

    és egy régebbi szösszenet, ami nagyon kiakasztott
    http://index.hu/karacsony/2004/ajandek/ipod1202/

    "Pc-n sokszor attól belassul a gép, ha egy sima alt+tabbal ablakot váltunk, ilyenkor töltöget, szaggat, gondolkozik, itt minden úgy történik, mintha mechanikusan működne: természetesen. Köszönhető mindez annak, hogy az egész műveletbe besegít a videokártya, a komolyabb 3D-s műveletekre tervezett Geforce 5200-asnak ez csak ujjgyakorlat."

    És rakat más ilyen töketlenség mellette. Miért kell ezt?