Pure Pinball
  • Árnyvadász
    #130
    Nahh... Tegnap megvettem a játékot. Nem drága, mert 5000Ft-ért adják alapból, pedig most jött ki.

    Nagyon hagnulatos, szép környezetben játszódik és teljesen magyar. Csak a benyőgések nem azok, de azt meg úgyis mindenki érti.

    3 db flipperasztal van a játékban és mindegyik teljesen eltérő stílust igényel. A program egyetlen negatív tényezője, hogy 100.000.000 milliós ponthatár alatt nem jegyzi meg az eredményed, így jó sokat kell vele játszani, hogy egyáltalán fel lehessen kerülni a ranglistára.

    Max. 4 ember játszhat egymás ellen, a játékban mindenkinek 5 db golyó áll a rendelkezésére, viszont van Multiball lehetőség (ilyenkor a kamera fix pozícióban marad) és Ball Save is. A Multiball több golyó egyidejű flippelgetése, míg a Ball Save azt jelenti, hogy ha a golyó 30 másodpercnél kisebb idő alatt hagyja el a játékteret automatikusan kilövődik újra. Természetesen a Ball Save-t megkaphatjuk úgy is, ha teljesítünk a pályákon speciális feladatokat. Mondjuk háromszor egymásután ugyanarra a helyre lőjjük be a golyót. De ez minden pályán más és más.

    Hangok kellemesek, zene csak kiegészítő szerepet játszik, azonban a grafika teljesen fotórealisztikus. Ennél szebbet már nem igen lehet csinálni.

    Egyedüli zavaró tényező maximum az, hogy a golyó nagyon gyorsan mozog (a pályák eléggé gyors kialakításúak lettek) és így kevés idő marad felmérni, hogy éppen mi is a legjobb megoldás amivel mégtöbb pontot lehet szerezni. A speciális helyek (jóval magasabb pontszámot adó) pedig eldugott helyeken vannak, csak sok-sok játék alatt gyakorlódik be a kihasználásuk.

    Nekem bejött a program és tegnap bár nagyon fáradt voltam mégis haknali 2-ig próbáltam magam felírni a halhatatlanok minimumos 100.000.000 pontjához. Ám kiserleteim hiábavalónak bizonyultak, mivel "csak" 96.000.000.000 pontot sikerült abszolválnom. Mindezt 3 óra játékidő elteltével. Általában elmondható, hogy egy jobb meccs az körülbelül 40.000.000.000 pontnál kezdődik.

    Azonban aggodalomra semmi ok! Jöhetnek a haverok és 4-esben már oly mind1 ki az aki a ranglistára felkerül, inkább az a fontos ki nyeri a játszmát! És ez ezzel a programmal igazán hatásos és évezetes lehet.

    Aki nem tudná: A játékot egy magyar fejlesztőcsapat készítette, tehát hazai büszkeségünk a termék. Csak így tovább!