"1280*1024-es fölbontásban, és e fölött, valamint AA ás AF bekapcsolásával az NV30 nem jobb és kész."
Ezt máj. 26.-án írtam. Különben fölösleges vitáznod mivel beszélgetésünk azzal kezdődött h Te reagáltál 1 írásomra, ha pedig én tisztázom, (sokadjára) h ÉN mivel kezdtem, akkor azt fogadd már el, az h Te közben másról beszélsz az a te bajod.
""1024*769" ilyen felbontas nincs ott." Ez az ovi.
""Én egy 100hz-es 72cm-es flatron tv-n szoktam nézni " reszvetem"
ÓÓÓ Én pór bugris elmeháborodott, filmet, DVD-t TV-n nézek HIFI-n hallgatok :((( Áááá Szakadjon rám a plafon érte. De köszönöm a részvétet uais biztos én vagyok az egyetlen ilyen elvetemült.
:))
"Ez igy nem igaz. Legfeljebb nehany regebbi ill. mai jatekban." Idézhetném qaz véleményét is, mert Neked az "újgenerációs alkalmazások" a lieblingjeid, de minek, Te is tudod h igazam van, csak nem bírod elviselni (ovi szindróma 2.!!!)
Vízsgára készülés közben kifejezett felüdülést nyújt a hülyeségeiden röhögni, de mivel az utóbbi hozzászólásaidban csak kötekedni tudsz, és nincsenek érveid, azon kívül, h amit én írok abba kötesz bele - gépelési hibákba és hasonló - és azt hajtogatod, h "NEM, NEM, NEM" valamint a régi üzenetek között sem tudod visszakeresni, h egyáltalán miről beszél a vitapartnered ezért tényleg nem folytatom.
Bháj Bandit21