• Bandit21
    ELEVE azzal kezdtem az egészet h AA és AF bekapcsolásával magasabb felbontásban gyorsabb az R300. Erre másodjára hívom föl a figyelmed. Én erről beszélek. Ki felejt el mit? :)

A pédák közül amiket írtam csak azok a min. fps adatok amiknél külön megjelöltem. A 10-ből 2
    no comment...

Aki tv-n nézi... Én egy 100hz-es 72cm-es flatron tv-n szoktam nézni hidd el sokat számít.

Tudom Te vagy a pcmindenható, énvelem néha előfordul h gépelési hibát vétek, de kijavítom bár 3 sorral alatta olvashattad a PONTOS számot is, tessék: 1024*768, remélem most úgy érzed győztél! Gratula!

Bebizonyítottam az igazam, az R300 AA és AF bekapcsolásával magasabb fölbontásokban 20-30fps-sel gyorsabb az Fx5800-nál. Ez a tech fölény ami fél év után is az ati oldalán van.
    A képminsőségtesztek engem teljesmértékben meggyőztek, forgasd azt és oda amit akarsz és nézegesd, ehhez előtte venned kell majd egy Ati kártyát, de ha meglesz akkor majd rájössz h miről beszéltem és inkább megtartod...
    Számomra mostmár az nem jelent semmit amit te írsz mivel fölöslegesnek tartom a vita folytatását. Szerintem, a tesztelő oldalak (kiv. a tomshardwer) és az újságok szerint az R300 jobb mint a az fx5800. Bármit írsz így gondolom, az h te mit érzel, gondolsz nem érdekel.
    CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
    BANDIT21