• Bandit21
    "Koszonom a cikkeket, mar eleg reg vegigolvastam azokat. Semmi uj nincs bennuk a tobbiekhez kepest."
    Komám akkor vagy rossz a szemed, vagy fölcserélted fejben a 2 kártyát, mert épp az a lényeg h bizony a Tom.-on kívül létetző világban nem az Nv-t "hozzák ki győztesnek". Ott ahol nem a hatalmas hűtő miatt agyonturbózótt órajel számít hanem a tecnika, ott az Ati nyer. Keresd fel kezelőorvosod gyógyszerészed 1 szemcsi nem ártana. Ha az R300ra raknának 1 porszívót az is mehetne 4-500Mhz-cen. Nem az a nagy kunszt. Hanem az, h ha bekapcsoljuk az AA-t és AF-et akkor az Nv teljesítménye visszaesik 25-35%ot az Ati meg 5-15%-ot. Én ezt tartom tech. fölénynek, kisebb órajelen jobb tekjesítmény. Úgy beszélsz ezek használatáról mintha én 1 holdlakó lennék és rajtam kívül nem mindenki így játszana.
    Különben minek a kártya? Miért venne valaki 65+áfa-k-ért videókártyát? Azért h 1024-ben játszon minden bekapcs. nélkül? 250fps-en? Akinek ilyen kártyája van az nem 15"-os monitoron nézi. Ha pedig 17"/annál nagyobb, akor a felbontás is megy vele 1280-ra, az fps még mindig magas, akkor jönnek a képjavító megoldások (AA AF) ha pedig ezeket bekapcsolja akkor az Ati még mindig 100 fps fölött marad jóval, az Nv meg jó 20-30-cal lemaradva akkor melyik a jobb? Ha videózni dvd-zni akar >Ati a képminőség miatt, uez játékokban is.
    "Újgenerációs alkalmazásokról" szó se volt 1 pillanatig sem, fpsekről és a játékokban való teljesíményről beszéltem. A Tom-on is ezt "tesztelték". Neharagudj de nem hiszem h megnézted az általam mondott teszteket, főleg nem "mar reg" mert akkor föltűnt vna h éppen ellentétes az eredmény.
    Az nv35-öt sem értem h miért kell belekeverni én se az R9800pro-ról beszélek (azt mindenki döntse el szépen MAGÁBAN h melyiket tartja jobbnak).
    Köszönöm a "beszélgetést" tanulságos volt, de részemről lezárom mert értelmetlen, vagy nem nézed meg amit kérek tőled, vagy megnézted és... Nem tudom mi töerténhetett ebben az esetben a gemer cikk 4 odalnon át taglalja az fx5800-at. Ha végigolvastad vna nem monodtad vna h "semmi uj nincs bennuk". Vagy az is előfordulhat h megnézted az Isteni Tom oldalt, ahol rájöttek a hibájukra, kijavították, és végre ott is az R300 a nyerő, mint amúgy tényleg...
    Hali