Szal...
  • Viki963
    #165
    Na, meg van Brigit is, nem volt vmi nagy cucc, csak a nővéreket kellett ijesztegetni, kivéve azt, amelyik lent csücsül és őrzi a szellemet. Majd egy idő után lesétál hozzá, mivel nincs társasága v nem tom, és akkor strange vision és kész!

    Madárijesztő(segítség Lechos segítségéhez :D): Harrietet (a nyuszit) oda kell mellé rakni, csinálni ajándékot (vmien gift ezt nem tom), ebbe berakni Hard Boiledet, majd seeping blood, és kész. Magyarul nem tudom, de az első véres bigyó.

    Darkling:stromtalonnal typhoon-t, black crowal raint-t kell csinálni az udvaron, és ha minden jó, akkor egy kisfilm jelzi, hogy villámlik. Ekkor az őrültek kiszabadulonak, kivéve Bruce Elm, aki alszik, és Darkling akkor szabadul ki, ha ő el megy. De még mielőtt őt kihozzuk, DR. KRaust meg kell őrjíteni. Darkling-Psyhotic Rage, de ha nincs ott a szobában, akkor obsessionnel odahívni. Na Akkor ugye ez egy kórház, és itt egy idő után elalszanak az emberek, az egyik alvóra kell Hypnost rakni, majd sleepwalk, és hogy csak ezt csinálja (ennek a nevét nem tudom, de az order-ben rögtön az első). Amint felért a vörös zónába, tehát a képe kék lesz, rakd át Bruce-ra, és ő is alvajárjon, és amint elindul, Darkling kiszabadul (nekem legalábbis, bár lehet, hogy meg kell várni, amíg kiér az őrült a szobából. Ha nem tudsz várni, míg valaki elalszik, csinálhatsz Harriettel egy ajándékot, amibe bele tudod rakni Hypnost, és akkor csak sleep, elalszik valaki és mehet a menet! Ezután már csak ijesztegetni és őrjíteni kell az embereket! (nekem 10 őrültem és 12 megémítettem volt) Remélem érthető!