• CSOCSO
    #20
    amugy a Nintendo téynleg megenn elbaszta a dolgait..remélem a köv konzolnál tényleg észhez térnek.. SNES, NES nek nem nagyon volt igazi ellenfele....
    N64 nél bukták a dolgot..azt hitték hogy maaaaajd a GC.. én is.. ahogy mindenki... de nem.. köv konzolnál ezt nem tehetik meg...túúúl nagy bukás lenne...még egy gameboy aztán jön a sony handheldje..szal ott is elvérezhet ugyhogy már nem élhet meg a gba bol...


    nem kéne más mint sok sok komolyabb gamma+net támogatás EZERREL!!!
    grafx al meg vagyok elégedve xbox gc egy szinten van valamivel gc gyengébb.. nagyon kevéssel...de ez kit érdekel..éppen a leggagyibb grafikájú konzol elpicsázza a két legjobbat szal kurvára nem érdekel senkit a grafika..ezzel ne nagyongyertek...legzoralabb a panasonic GC..azt kellett volna kiadni mindenhol.. ha nem is kétszer ennyi de tuti lenyomnák az xboxot!!!!
    amugy nem áll szar helyzetbe a nintendo.. MEGDÖBBENTő de a konzol piac több mint 50(!!!!!!!!!) százalékát ők uralják!!!!!!!!!!!!
    persze nem a gc vel.. mert még ott van a gba is... meg a gba sp...gba sp maga lenyomja a ps2 eladásait..és a sima gba meg a ps2 mögött van.. a kettő együtt nagyon ütős és akkor még ott a gc..