The Matrix Online
  • MadWenom
    Hat igen, sajna niincs sok magyar. Talan mert nem jelent meg magyarorszagon ez a jatek. Legalabb is igy tudom. En sajna meg azert nem tudok jatszani mert Irorszagban melozok. Ugyan vettem egy modemet de nem mukodott ezert visszavittem. Jovore tervezem hogy veszek egy masikat hatha az mukodik. Sajna mindig koltozok ezert csak mobil internetre fizethetek elo ami megbizhatatlan sebessegel bir.
    Atkamon az lenne a kerdesem hogy kb mi az a minimum internet sebesseg amivel jatszato a jatek es enm laggol? Kbyt/sec Mekkora feltoltesem es letoltesem kell legyen. Csak azert kerdem mert szerintem eleg satnya a mobil internet kapcsolat. Bar 3.6 megas kapcsolatot igergetnek de ez csak nehany helyen mukodik ahol jo a lefedetseg. Par het mulva megyek be 1 masik szolgaltatohoz mert azt igertek hogy karacsony utan jobb lesz a lefedetseg de nem nagyon hiszek benne. Viszont kb 1 honap mulva elkoltozunk egy masik helyre ahol jobb a lefedetseg szal remelem vegre tudok majd jatszani mert halalra unom magam net nelkul mivel idegen vagyok ebben az orszagban es 1 darab magyar sincs. Na jo tepek es bne feledd el megirni hogy kb mekkora le es feltoltesem kell legyen hogy jatszhato legyen a jatek.
    Koszi.