• Poki
    #29
    Már írtam máshova is, de a háború télleg nem jó dolog. De asszem ezzel sokan vannak így, kivétel talán Sunyi. De lehet ő is csak rosszul fogalmazott, mivel abban 100%-ig igaza van, hogy minden (szinte minden) a hadi iparból kerül át a civil életbe (pl. nukleáris energia, mikrosütő, vegyi rovarírtók, meg kituggya), és sajnos ez is igaz, hogy a háborúval fejlődik az Mber. Szörnyű de igaz. A két világháború nagyon sokat változtatott, de valószínűnek tartom csak az érintett államokban. Itt most nem a technikai-technológiai változásokat értem, hanem a társadalmi értékeket. Nagyobb lehet az összetartás és az egymás tisztelete, mert ezek a dolgok hiányzanak belőlünk.

    A kutya se fog velünk kapcsolatba lépni. Mert kinek kellene egy ijen faj barátsága. Én sem barátkozom nagyon a Fehér Cápákkal, mert bármennyire is szelíd, ha éhes akkor tőből leharapja mindkét lábam. :)
    Úgy látszik nem csak mi vagyunk vérszomjasak ezen a szaros bolygón. De ez nem is baj még, ha lenne értelme. A többi állat a bolygón csak a táplálékláncban gyilkol, általában azért hogy egyen. Mi azért is mert úgy teccik.
    Sok jó hozzászólást olvastam itt. Ez télleg egy jó kis fórum, vagy csak normálisak itt az Mberek?