Earth and Beyond online
  • AdamusTorK
    #65
    na gyerekek, hát igen... mi ottan a játékban bojkottot rendeltünk el az EA ellen, aki beszál, aki nem, feltétlenül látogasson el erre a címre:
    http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?eb2s2004

    és aki teheti segítsen ezzel a levél elküldésével az EA-nak (bővebb infó: www.enbhaven.com):
    http://www.enbhaven.com/ENBLetter.rtf

    Köszönöm az összes EnB játékos nevében, habár szerintem mindenki tudja, hogy ezzel már nemsokat érünk el.

    Az igazi ok ami miatt ez megtörtént azt SacroSanctus majdnem teljesen jól mondta. Miután az EA átvette a játékot a Westwood-tól (ügye egy idő után eltűnt a westwood logó teljesen) eggyáltalán.... na ezért ez túlzást.... inkább úgy mondanám, hogy SEMENNYI erőforrást nem biztosított az EA a játékra. Szegény fejlesztők nemtudtak mit csinálni. A játékosok hónapokig könyörögtek, de semmi nemtörtén, csak ment a sztori, jött néhány új pálya, dehát, ez mind egy kétnapos művelet, és még akkoris csak a "talktree" tesz ki sok időt... mer ügye egy szektor elkészítése 5mp ... Ctrl+C és Ctrl+V .... aki jáccott vele az gondolom már észrevette a szektorok közti hasonlóságot, hát ja... ez van sajna...



    Másrészt, elkesztem lentebb olvasgatni, és: hát szoják le az én dikkem azok akik nemképesek gondolkozni és elmenni az EA honlapjára regiszrálni magukat... tudom, hogy nemműködik az a fa$z @... de most ennyire nemvagytok képesek????
    Én majdnem 1 évig jáccottam evvel a kúva játékkal és amíg az összes haver ki nem lépett eszembe nem jutott volna aztmondani, hogy ez a játék szar! Ez a világ legkirályabb játéka, és sajnálom azokat akik ezt nem vették észre. Esküszöm, hogy ez volt az életem legkirályabb éve (03 Márciustól - 04 Márciusig).