N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Sné Zsuzsa
    Figy...azt értem, hogy ugyanannyi a létszám...csakhogy ahhoz, hogy valaki elérje majd ezeket a magas pontokat nagyon skat kell majd tanulnia....és nem hiszem, hogy lehet birni a matekot külön órák nélkül...nem tudom...lehet én vagyok ilyen kasu, de én a 4 év alatt 3-as voltam végig...mondjuk tudom,h ogy az én hibám, hogy töriből és magyarból rossz voltam, de a matekkal sosem álltam jobban....szal vagy azok kerülnek majd be egyetemre akik stréberek...vagy azok akik kurva könnyen tanulnak... Én egyik sem vagyok...azért ne mondja nekem senki, hogy ezek az évek csak a tanulásnak vannak...nem hiszem....vagy csak én gondolom rosszul?

Szal azok a "félék", mint én...akik tanulnak is meg nem is...akik közepes tanulók....hát azoknak már nem lesz esélyük.....bár az sem volt jó, hogy már a kettes tanulókat is felvették mindenhova...csak ez így nekem már rossz, hogy elszúrtam a gimis éveimet....ha tudtam volna, hogy ez ennyire megváltozik majd....hát az biztos, hogy rákényszerítettem volna magam arra, hogy többet tanuljak...

Na de visszatérve...nincs mindenkinek arra pénze, hogy külön tanárhoz járjon...meg van akinek mást is kell otthon csinálnia..nem csak tanulnia....szal az eliteseknek sokkalta több esélyük lesz. [sajátvélemény]