| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Na egész idáig aludtam, mert érettségi előtti este egy percet se, szal ahogy hazaértem 3 után le is dőltem. most meg felkeltem és nem vagyok álmos...
hamár ilyen jól felsoroltátok akkor én is:
irodalom: Kertész Imre - Sorstalanság (
)
nyelvtan: hivatalos levél, önéletrajz, pályázat, stb... ezekről kellett beszélni is + egy levelet átalakítanom hivatalossá -- könnyű (többihez képest)
töri: Magyarország gazdasága (1301-1526) -- ez még aránylag jó volt,örültem neki
informatika: Adatkezelés eszközei. tömörítés és kicsomagolás. tömörített kép- és hangfájlok, kódekek alkalmazása (igenigen nem codec-ek:)). Hiba felismerés, -javítás. (erről meg egész jól elbeszélgettem, ahhoz képest hogy egyetlenegy infótételt sem tanultam meg és még a tételcímeket sem tudtam.)
Törinél nálam amit adtak forrást az paraszthugyozás volt: csak annak lett volna hasznos aki télleg nem is konyít hozzá egy kicsit se, odavágtak két képet meg két 5 soros idézetet Károly Róberttől meg egy 3sorost Ulászlótól azt annyi. Arra ne alapozzon senki hogy majd segít neki a tanár meg ilyenek, meg hogy majd jól elhülyültök a tanárotokkal, mert rohadtul nemígy lesz. Szóval ajánlom mindenkinek aki még megy hogy tanuljon nagyon. Abból nem lehet baja...