N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N


  • Gaba94
    #29445
    fuuhbaszki :D
    sok sikert hozzá ;)
    töri és magyar faktos voltam, és a társaság nagy részét közgés csajok alkották. na közöttük tényleg ráébredtem arra, hogy milyen hülye is vagyok :D de mikor ilyeneket olvasok, hogy 2 emelt, és legalább 80%-ot vársz magadtól, meg 420 pont.. hát tovább erősödik bennem az érzés :D

    pedig sosem voltam rossz tanuló: általános bizonyítványaimban néha becsúszott 1-2 4-es, de a többi 5-ös. középsulit nem indítottam túl jól, de 2.-tól belerázódtam és az átlagom mindig 4,0 vagy a fölött volt 1-2 tizeddel. és az a vicc, hogy ezt minimális tanulással értem el, sose voltam olyan, aki órákig ül a füzet és a tankönyv fölött, mind igyekeztem gyorsan lerendezni. mondjuk meg is lett az eredménye, mert így érettségire elég sok mindent elfelejtettem. szóval egyre inkább tudom értékelni azokat, akik hozzád hasonló eredményeket tudnak felmutatni.
    sokáig egyébként azt sem tudtam, hogy hova jelentkezzek, a kommunikációs szak volt a célom, de oda mindenhol kérték az emeltet. én még a középtől is féltem, szóval ezt a lehetőséget gyorsan ki kellett zárnom. angol emelten gondolkodtam, mert az angolt tényleg szeretem, és a magam szintjén tudom is, de így utólag már nem bánom, hogy nem vállaltam be. miután megírtam a közepet, már a 4-esben sem voltam biztos, aztán mikor néztem az eredményt, meglepődtem a 71%-on.. pl az angol tételeket még elő se vettem, majd hétvégén átfutom, csakhogy mégis magyarul tudjam, hogy majd 1-1 téma esetében miről kell vakerálnom.
    szóval lett ez a Debreceni Egyetem, ez is költséges formában, mivel az a 460 pont egyszerűen irreális. ha nem jönne össze, akkor tuti megtörnék valamilyen szinten, mert dolgozni még nem szeretnék, a középsulimba pedig még akkor sem mennék vissza ötöd, hatod évre technikusira, ha fizetnének.