N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N


  • Broafka
    #29415
    nyugi, mindenki magasról leszarja, hogy miért nem sikerülnek a dolgok... Én inkább azt nem értem, hogy ezt miért ide írod? ez ey érettségi topik, akik ide járnak 85-90%-uk még nem volt egyetemen, így azt se tudják pontosan mi a pálya. Ráadásul már vagy 2-3 éve nem is nézi ezt a topikot nagyon senki, én a helyedben máshol próbálkoznék ha gyors választ akarok (mondjuk a felvi.hu-n?).
    Egyébként nem tudom, szerintem elölről kell kezdened, de azokból a tárgyakból amiket sikeresen letettél, azokat szerintem be lehet számítani, és akkor azokra nem kell bejárni.
    De én a helyedben jól meggondolnám hogy újra jelentkezzek, mert ha megint nem fog sikerülni akkor most jobban megszívod (diákszerződés) ami nem csak a röghözkötést tartalmazza, hanem ha államilag finanszírozott helyre mész és sikertelenül hagyod ott az egyetemet akkor amitrád költött állambácsi azt neked vissza kell fizetned (habár ennek azért érdemesebb utána kérdezni, mert lehet hogy ez nincs benne, de anno volt róla szó). Továbbá ha államilag finanszírozott helyen voltál és azóta eltelt 3 (aktív) év. Akkor maradt még 2 aktív éved, utána meg fizetned kell!