N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Vola
    viszont egyet nem értek:
    valóban csak az ált sulis dolgokat ismerem onnan de mint CrW is írta h a közép suli is sokkal lazább és feltételezem h nem csak viselkedésügyileg hanem tanulásilag is és ez gondolom érvényesíthető ha nem is teljesen de részben a több nyugat-európai országra is, akkor miért mondják azt itthon h a jelenlegi oktatás színvonala annyira gyenge és hülyék vagyunk mint a segg? Mi az etalon? Persze nem mindenki jeles tanuló és nem mindenki megy továbbtanulni, de ez nem hiszem h annyira idegen lenne a többi államban. Sztem a magyar diákok (a magyaroké, nem a kisebbségeké :D) általános műveltsége (sokkal) magasabb mint egyes agyonistenített oszágok tanulóinak.

Nah és akkor arról megy a vita h tegyék kötelezővé az emelt szintet és emeljük az oktatás színvonalát (és sajnos nem a minőségét hanem a nehézségét). Hallottam érdekes dolgokat a jelenlegi ált iskolai követelményekről egy két helyi intézményben, és én is csak néztem nagyot, pedig egy elég kemény suliba jártam szerintem, erősen meg kellett küzdeni az ötösért, jobban mint középiskolában :D)

Azt bírom mikor amcsi embereknek lövése sincs arról hogy merre vannak egyes országok, vagy bármien számunkra természetesen ismert dolgot nem tudnak elhelyezni térben és időben, vagy assem tudják mi is az. Nah ez a szánalom...