| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Eszerint teljesen biztos vagy benne, hogy sokkal kevésbé ismerem magam, mint te engem, azt viszont, hogy valóban könnyedén képes vagyok -e a bizonyításra, nem tudod. Nem áll szándékomban veled vitázni, és ezt egyátalán nem megvetéssel jelentem ki, mindössze mást tekintek elismerésnek, mint szerinted. Egy fórumon mindeki csak egy név, ami fedhet bármilyen személyiséget és bármilyen sorsot, az éveken át mutatottól akár teljesen eltérőt is, éppen ezért egy meglehetősen gyakran látogatott fórumot tekintenék utoljára a keresett helynek vagy eszköznek, ha folyton bizonyítani akarnék. Egyszerűen - tisztelet a kivételnek - abban reménykedve írtam meg ebbe a topikba az első hozzászólásomat, hogy a tapasztaltaktól majd nem rosszindulaton és keserűségen alapuló információt kapok. Természetesen nem csalódtam 100%-osan, hiszen kaptam korrekt válaszokat, de hogy a bizonyítási kényszerem valósságát benned ne támasszam alá tovább, nem próbálok meggyőzni több üzenettel senkit arról, hogy nincs ilyenem.