| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Én 7 éve érettségiztem és igazából fel sem fogom, hogy hogyan mentem át nyelvtanból. Valhogy lett belőle egy négyes... Képtelen vagyok felidézni azt, hogy én tanultam -e egyáltalán komolyan 1 napot is -e rá az utolsó pillanat előtt. Mikor kiderült, hogy utolsó előttinek megyek majd be és van két napom akkor az cimbimmel aki előttem ment be átvettük a nyelvtan és a törit. A nyelvtant ő tudta a töriből meg én voltam a penge az osztályban (holott én gépésznek mentem sokan meg közgázra...).
Törből én lettem dícsértes ötös egyedül (olyan tételt húztam, hogy a tanár és én alíg bírtuk ki röhögés nélkül, tudtuk mi lesz a vége)...
Szóval nem kell parázni, pedig én még massuívan a régi rendszerben voltam. Szerintem, ha most megmutatnék egy régi központi matek felévételit pár szívrohamot kapnának az tuti. Egy átlag gimis tudással egy átlag tanuló számára megoldhatatlan feladatok voltak benne. A fizikát fura módon nem éreztem olyan vészesnek.