N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• skristof
    na akkor én is adok fasza tanácsokat :)
    1. tehát ecdl-t ne csinálj, csak pénzkidobás, semmire sem jó, infora meg járj be, elvileg az iránt érdeklődsz, ne hidd h kurvaokos vagy belőle, mert jó pap is holtig tanul. mellesleg info érettségivel elvileg kiválthatod az ecdl-t, nemtom én nem szarakodtam vele.
    2. nyelvvizsga nélkül emberszámba sem vesznek manapsága. tanulni meg kell, egyetemen pláne. ha fél évig eljársz heti egyszer angolra akkor egy közép simán megvan, persze tény h nem a bme-nél, de azt meg senki nem nézi. a plusz7 ponthoz mindegy milyet csinálsz, amikor meg majd állásinterjúra mész akkormeg beszélned kell angolul, nem papírt mutogatni. nyelvvizsgával nem kell órára járni, de ha nem muszáj ne hagyd ki, könnyen felejt az ember. persze a lustaság nagy úr, tény.
    3. egy emelt szint kellhet. kettő már nem feltétlen, plána ha lesz nyelvvizsgád. matek fizika v info emelt, én matek-info-ból voltam. matekkal buktam is nagyot, info könnyű volt. mire számíts? nemtudom, emberfüggő. amelyiket jobban kened, arra menj. sztem matek mindneképp nehéz. tényleg.

+1. a rangsorodat a tavalyi ponthatár szerint állítsd össze. ha BMEre is szívesen jönnél azt rakd első helyre, mert magasabban lesz a ponthatár mint BMF-re. ha BMFet rakod előre de bejuthatnál BMEre is baszhatod, mert ami előbb van az számít. tudom h triviális dolog, de sajnos nem mindnekinek. bár az ne is jöjjön BMEre :]

na, akkor iszom tovább :)