N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• I.C.ram
    Hát szólítanak kb 3 másik emberrel együtt. Bementek a terembe, húztok tétetelt, majd kaptok kb 30 perc felkészülési időt, majd sorban elmondjátok. Így értelemszerűen annak jóval több ideje lesz kidolgozni a feleletét, aki legutolsóként húz tételt a csoportból :) Szóval a tételhez kapsz forrást, ami kb 2-3 oldal. Képekkel, szövegekkel, táblázatokkal. MEg kapsz Atlaszt is. Továbbá egy piszkozati lapot, amire írkálhatsz. Érdemes vázlatot csinálni, de szvsz nagyon rossz néven veszik, ha gyakorlatilag felolvasod. Szóval próbálj minél több szemkontaktok kialakítani a két szép szemeddel :D Nem is tudom mennyi idő áll a rendelkezésre, gyorsan elröppent. A felelet végén megkérdezik (ahogy te is mondtad), hogy kérdezhetnek-e, mondtam persze, és akkor feltettek egy-két kérdést, főleg apróságokat, pl ilyet kérdeztek, hogy miért szórták a gabonát a tengerbe, mindent elmondtam, hogy többe került a tárolás, mint amennyiért ellehetett adni, stb, szóval a gazdasági részénél közelítettem meg, aztán mákomra beugrott, hogy mit is akar megtudni a vizsgáztató, és ekkor rábökte, hogy mert megromlott volna :D Szóval ilyen piti szarokba is belekérdezhetnek, de ne ijedj meg, a lényeg, hogy gondold át a kérdést :), általában sokkal könyebb a válasz, mint azt gondolná az ember. Az elöttem felelők feleletébe is belehalgadtam ott is ilyen tök nyilvánvaló hülyeségekre kérdeztek rá :)

Nagyjából ennyi :)