| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
HoTDoG #12232 Magyar - Közép: Szövegértésnél kicsit leblokkoltam, nagyon precízen akartam mindent körülírni és megfogalmazni, és az utolsó feladatot picit összekaptam idő hiányában. A második részben az összehasonlítást választottam, írtam 4-5 oldal kemény rizsát, bár nem túl összefüggő a szöveg, mert írás közben jött meg az ihlet, de magyrból 4-es is elég.
Matek - Közép: Jól ment minden, a 17-est hagytam ki. Bár megnéztem a javítókulcsot, az első részben volt 1 feladat ahol pár gyökös egyenlet volt, ott sajna csak az egyiket választottam ki, a második részben pedig a 16-os feladatban nem P-vel jelöltem a koordinátát hanem más betűvel, meg még talán volt 1 ilyen kis figyelmetlenkedésem...:( Remélem 90 % felett lesz.
Töri - Közép: Erre már nem készültem semmit, nem is nagyon lehetett. Az olajválságos feladatnál kicsit hülyén volt fogalmazva szerintem. Az esszéknél az "A" lehetőséget választottam. A hosszú esszék közül egyiket sem tudtam igazán, pl 56-ot már nem is vettük a suliban. De a dualizmushoz elég jó források voltak, úgyhogy írtam egy elég hosszú rizsát.
Sajnos pont Vasárnapra jött ki rajtam valami betegség, így magyar és matek közben nem ritkán rázott a hideg hőemelkedés miatt. Dehét érettségi az érettségi. A szüleim hiába adtak volna orvosi igazolást... :)
Van olyan aki beadta a Corvinus - gazdaságinfora, vagy Debrecenbe szintén erre a szakra?
Sok sikert mindenkinek a továbbiakban!