N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• [HUN]PAStheLoD
    Én úgy vagyok vele, hogy ezek az órák is a műveltség része. tököm ki van a sok reálostól, akik azt hiszik, hogy az irodalom, rajz, stb alsóbbrendű tárgyak..

ez abban a formában igaz, ha a reálosok tényleg azt mondják, hogy "az irodalom szar és nem ér semmit" , de amint bekerül az irodalom helyett az irodalom óra szó, úgy már szinte ténnyé válik a dolog.

mert az irodalom óráknak ebben a formában kurvára semmi értelme .. egy idegbajos ribanc felolvas egy szar, szerkesztésileg botrányos, értéktelen könyvből, amiért még fizettél is év elején .. aztán nesze, művelődj paraszt.
    Amint egy rendes irodalomtanár tartaná, egy jó tankönyvből, vagy akár anélkül [könyv nélkül nagyon is el tudom képzelni a dolgot]

A rajz megint ilyen .. amikor az a követelmény, hogy rajzolj kockát , bazmeg .. akkor nem várhatod el hogy tetszen mindenkinek.. főleg annak, aki ovis kora óta nem fogott ceruzát.. ennyi. Rajz általában vizuális kultúra néven fut.. az meg nem [csak] kockákról szól..

A matek azért jobb, mert nehezebb szar matektanárt "gyártani" az egyetemeken, míg bölcsészkaron ez az alap, a követelmény, a szint és a végtermék :C