| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
na leírom én is:
töri írásbeli nem para szerintem. ha a forrásokból összeírsz egy 3ast, szóbelin jól szerepelsz simán 4es lehet a jegyed.
magyar írásbeli nem para. bár a próba érettségin csak néztem mekkora értelmetlen faszság ez az olvasott szöveg értés de np. második részben az összehasonlító elemzést választottam, bár 4 év alatt nem sokat csináltunk. elvileg ma lesz meg az eredmény, csak ma nem megyek.... azon gondolkoztam, hogy érvelésnél, példáknak, mondjuk egy Stephen King művet is lehet felhozni? :DDd vagy meg van adva a javítóban, hogy kizárólag tanult költőket, írókat? szóbelire itt is csak tanulni kell. (csak... és már tudnom kéne 10 tételt, és tudok 3at 4et kb. :C )
angol. nekem nincs nyelvvizsgám. de nem parázok. írásbelit összekaparom 3as 4esre. szóbeli meg laza.
infó. nem para.
matek. a matek. matektól féltem a legjobban, mivel mindig is rühelltem, de írtunk már kettő próba érettségit és mindkettő jól sikerült, salz 4es talán még az 5ös is meglesz. :DDDd csak ne legyen túl nagy szintemelés a tavalyihoz képest. bár benne van a pakliban.
ja és nekem ez az idei év elég furcsa volt. a tanév 3/4ét elhiányoztam, mert elég durva balesetem volt. a tanárok iszonyat rendesek voltak, és elintéztek, mindent, hogy ne legyen para. remélem az érettségin is ilyen iszonyat rendesek lesznek. :DDd
itt most szépen leírtam, hogy nem para meg ilyenek, de én napról napra jobban parázok, és ideje lenne tanulni is valamit… :C egyedül matekból tanulok/tanultam rendesen idáig.