| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Egy kis okfejtes.
Jott az, hogy "uristen mar csak 2 honap van erettsegiig, tanulni kene"
Aztan jott az, hogy "uristen mar csak 1 honap, TENYLEG tanulni kene"
Jott a 3het...
Aztan elkezdtem gondolkozni, rendszerezni magamban, hogy akkor most hogy is kene hozzakezdeni a tanulashoz (az irasbelihez)
[Itt jegyzem meg, hogy kb 1 atlagos informatika szakon tanulo diak vagyok, tehat infot jeloltem meg vizsgatargynak, ill. van nyelvvizsgam]
1. Matek: Nagy boszen toltogettem a probaerettsegiket, oldottam oket sorra, rajottem, hogy CSAK figyelmetlensegbol adodhatnak hibak, mivel egyreszt nem nehezek a feladatok, masreszt a fuggvenytablazat mindent tartalmaz. Na akkor matek kilove.
2. Magyar: Hu hat magyar, utalom, felek tole, mi lesz most ?! Leszedtem ehez is... Szovegertes+elemzes (persze a verseket megkapjuk hozza). Erre igazabol megint nem lehet tanulni, ez vagy megy az embernek, vagy nem. Olyan fanatikus meg nem vagyok, hogy az osszes koltot megtanulom, az osszes picit is fontosabb verselemzessel egyutt. Kilove.
3. Tori: Jottek le szepen ehez is a probaerettsegi feladatok. Mit latok? Az osszes feladathoz forras van. Eszmeletlen konnyu. Ne is menjunk bele, kilove.
4. Info: Van ecdl vizsgam, bar tudom, hogy azert az erettsegi 1 fokkal nehezebb, de gondolom csak meg tudok csinalni 1 word meg 1 excel, stb. feladatot. Kilove.
Na akkor tovabb.. mi van meg, mi van meg... jahogy semmi?
Akkor most felteszem a kerdest, mit lehet tanulni igazabol irasbelire?