| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Bizony logikus: azt bizonyítja hogy nem a mennyiség hanem a minőség számít: a németet mindig is utáltam, immel ámmal tanulgattam, azért csináltam meg hogy legyen 2 nyelvből nyelvvizsgám. Az angolt 1 évig tanultam iskolában heti 3 órával elhiszed vagy sem. Más kérdés, hogy csomo filmet néztem, játékokbol nagyon sokat tanultam, és voltam 2 szer 1 hetet Angliában 1-1 családnál<- na ez számitott a legtöbbet. És BME-n 80%os lett (beszélgetés ami a legfontosabb szvsz:92), 60 a határ...nem önajnározást akartam rendezni de ha már igy rákérdeztél..
Hogy ti mekkora IQ fighterek vagytok...kész
csak Magyarországon elismert?!?!?!?! gondolkozzál már légyszives: ha külföldre mész akkor a kutyát nem érdekli a papirod, ott gyakorlatban kell használnod a nyelvet! Csak az számit hogy mit tudsz...
Asszem rábeszéltetek a Telces bulira: leszarom, ha +3 pont akkor annyi. Ugye most ugy van h 2 nyelvvizsgát számitanak be igy max 20 pontot?
További kérdésem még mindig, hogy info hoz a fejlesztőkörnyezet nem üzemképes nálam mi a gond? //free pascal