N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• grizzly21
    Fölöslegesen? Na ez a baj a mentalitással!!! Állítom -mert 12.es vagyok sok angol nyelvvizsgás embert ismerek- hogy a mai nyelvvizsgások -és itt főleg a korosztályomra gondolok- nem tudja középfokon az angolt, a felének még alap se járna...Igen használd ki: nehogy megtanulj angolul-ami világnyelv és csak javad lehet belőle- de ugyis rá fogsz baszni, mert lehet hogy most felvesznek de hogyha a nyelvi tudásodat alkalmaznod kell akkor kezdheted ujra az angoltanulást, pontosabban akkor már elkezdheteted igazából.
    Felsőn én is gondolkozom, de elveim ellen való hogy telc-re menjek, és az a +3 pont meg már nem sokat osztana szerintem. Talán BME-n is menne de arra azért tanulni kéne még talán-bár a közepem szobelijén is csak 5 pontot tudtak levonni 60ból..namindegy.
    Most a rendszer 2 nyelvet fogad el, és az lehet 2 felső is tehát 20 a max pont? A telcről még annyit, hogy nem véletlenül 30ezer..BME:10. Csak azt nem értem hogy aki telcre megy az miért nem megy inkább az ecserire: ott még olcsobb is.