Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Marcell
    Szerintem az, hogy a demot ki milyen szinten tolja nem mervado, ugyanis sok demo-patcher program osszekeverte a nehezsegi szinteket es a nevuket. Van olyan, amiben a prof a legnehezebb, hallottam mar olyat, hogy a semi-pro es van olyan is, amiben tenyleg a wc. Raadasul szerintem ezen meg dolgozni fognak az EA-sek a vegleges verzioig, hiszen csak nehany (jo, azert eleg sokat :) szamadatot kell megvaltoztatni, hogy nehezebb legyen a jatek.

En a Demo Factory 3.0-at hasznalom es ebben SZERINTEM a prof a legnehezebb, aztan a wc, semi-pro es amator. Amatoron kivul minden mas fokozaton szoktam golokat kapni egy 2x8 perces meccsen. Szerintem meg nem is volt kapott gol nelkul vegzodo gyozelmem (talan 1 vagy 2), pedig mar eleg jol megy a jatek. Szoval a 'mindig 6-0-ra vered a gepet' szitu eleg erdekes szamomra, ha csak nem vagy valami irdatlan profi. De szerintem itt valami mas hibadzik.

(Probald meg kiprobalni az osszes nehezsegi fokozatot, vagy tolts le masik patcher programot, hatha azzal mar jok lesznek a nehezsegi szintek!)