Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33
    Hát nemtudom

Ha jól értem modemes vagy azt nem engedik a bajnokságban.
    DE ha megkeresel mircen vagy icq-n megpróbálhatjuk.

"Én OTB-t nem nagyon használok, ugyanis "csak" játszani akarok ,méghozzá focit, nem pedig poliposdit."

Ez a kulcsmondat. Még nem volt olyan aki korrekten tudná használni és elégedtlenkedett volna.
    Ami nem azt jelenti, hogy nem lehet használni.
    Az sztem is hülyeség (most billentyűzetről beszélek), hogy a cselek előhozása nehézkes (úgy értem tuléképp 3 gomb kombinációja.)
    De Hedge szerint ez pont a konzolos cselválasztáshoz hasonló és neki amiatt hogy sokat játszott konzolon nem okoz problémát. DE lehet, hogy nem jól idézem és pontatlanul úgyhogy ezt nemis mondtam)
    Majd ő elmondja ha akarja.
    Éppen ezért és a PES miatt határoztam el a gamepad megvásárlását.
    Namot gamepaddal az OTM annyi hogy megnymom elol a bal mutatóujjal a gombját jobb analóggal mosgok el, közben bal analoggal természetesen tudom írányitani a játékost.

Tehát pontos paszál ennyi a menet: OTB gomb+passz gom
    Szerintem ez abszolút nem bonyolult soxor még arra is jut idő, hogy beindítsam a játékost (sajnos a kiugratós passz még nem elég begyakorlott), és arra is , hogy hosszú ivelésnél elmozogjak leforduljak a védőről.

Roster hát igen ez elég xar elég csak a magyar válogatottat megnézni, de hálisten már beindultak a kiegészítőkészitők.

Na visszanézve úgy néz ki, hogy milyen prifi lennék aztán tegnap kaptam ki pl 5-3-ra is PPPPPPPP

A lesreállitást nem tudom mert ha az ellen OTB-zik az ellen énis OTB-zem.