Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• AdaKiller
    Szerintem a 2003 szarabb volt, de ízlések és pofonok.

". beállithatod 20 percesre a meccset":
    Itthon lan van úgyhogy szerencsére ez engem nem érint.
    Chat tényleg nincs.
    "A hátvédek hogy lehetnek lesen? :-)":
    Mikor a gép támad a középső emberrel kijövök, de a 2 szélső hátvédem marad bent lesen, tehát védekezésnél van ez, nem pedig támadásnál.
    "Ezt a váltogatást nem egészen értem. EGyrész nem csinál ilyet nekem (vagy nemjól értem":
    Elvesztem a labdát a az ellenfél 16osánál, a gép pedig elkezd kipasszolni, és mindig arra az emberemre vált rá automatikusan, ahova gép passzol. De én nem akarom, hogy oda váltson, hanem én vissza akarok menni a csatárral is védekezni. 2003 ez nagyon bejött.
    Én OTB-t nem nagyon használok, ugyanis "csak" játszani akarok ,méghozzá focit, nem pedig poliposdit.
    Ja és még vmi.
    Lazioval vagyok, kb 2éve eddig mindig jó volt a mezszámozás, Erre Claudio Lopez, nem 7essel játszik hanem 8assal, neve rosszúl van írva, mert Lopez, de a progiban López. Mihajlovics, meg teljesen másképp néz ki, és nem jobb lábas hanem bal, és nem is akármilyen bal láb az, csak kár, hogy útálom őt. Igaz ezek apró dolgok, de világhírű focistákat nem basszanak már így el. Oddo olasz válogatott, erre vmi 50-60as értéket adnak neki. De mondjuk ezek nem érdekelnek annyira, merta játszhatóságot nem befolyásolja.
    Init megkeresem, köszi, remélem azzal job lesz, amúgy én is megrögzött fifás vagyok.ha 56k-val lehet játszani neten , akkor jkátszanék ellened Breki.