Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Na megvan full verzió, rádobtam a patchet, és leírnám a tapasztalataimat.
Multiplayer:
Ha beállítom a szerver gépen a taktikát, embereket, de a játékban az eredeti taktika lesz, az eredeti emberekkel, előző fifába ez nem így volt.
Restart match hiányát már említettétek.
Nincs Instant replay.
Sokszor nem veszi az Y+C taktikaváltoztatást, kb 5ből 1xer adja be a képernyő sarkában.
Single:
Védekezés az katasztrófa, kipróbáltam szinte mindegyik taktikát, mindegyik védekező felállást, erre egy modena, empoli leegyérintőzik, mert nem enged beváltani akire én szeretnék, mire odavált mát tempoelőnybe van.
A szélső hátvédek rendszeresen bent maradnak lesen, hiába állítom be a taktikába alesre állítást.
Idegesít, hogy a gép megindul a saját térfelén és nem maradthatok azzal az egy emberrel akivel én szeretnék lenni, elkezd váltogatni a többi mezőnyjátékosra.
Megyek szembe a gép kapuja felé, és a sima "s"-es passzokat 10ből 6xor olyan erősen adja, hogy egy gyengébb lövésnek is felér.
Szögletekből 10ből 8xor gólt szerzek, szerintem ez irreális.
Szabadrúgásoknál, mikor még nem lehet kapura lőni, akkor oda akarom passzolni az előttem álló játékoshoz, szembeállok vele, "S", és még a rúgás előtt ellép még egy lépést, így sokszor a géphez passzolja.
Hosszabb pasznál nem lehet elémmeni a labdának, meg kell várni míg az odaér.
Szabálytalanságoknál, gép felbasz az utolsó emberével------>Sárga, az esetek 40-50%ban, mezőnybe ugyanúgy felrúg, akkor az esetek 15-20%ban piros. Szerintem ez se reális.
A hibák ellenére, biztos, hogy sokat fogok fifázni, mert sajnos ennél jobb nincs, és imádom a focit.
Ha vkinek van vmi ötlete a fenti hibák kiküszöbölésére, azt szívesen fogadom.
ja és engem idegesít a sok ismétlés, mezőnybe van 10-20 "D" betűs szabálytalanságom, és mindig ismétli, szöglet animáció is idegesít, rúgja be oszt kész.
Ha van vkinek vmi jobb INIje, az eküldhetné, előre is kösz
[email protected]