Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
En nem tudom milyen verzioja van annak, aki WC-n is konnyunek talalja a jatekot. Meg a demo az hagyjan, de a full szerintem jo nehez, igazi kihivas lesz wc-re fejlodni. En semi-pron altalaban megnyerek minden meccset, most folraktam professionalra, de igy meg kb. 6 meccsbol 4 dontetlen, 1 gyozelem, 1 vereseg :) Szoval rendesen meg kell szenvedjek midnen pontert.
A divison 3-mas Southend Uniteddel nyomulok es nagyon tetszett, hogy a kozonseg ilyenkor div3-masnak megfeleloen uvoltozik. Amolyan csendes videki foci-kozonseg :)
Az OTB szerintem nem olyan veszesen nehez billentyuvel sem. Futok, majd ha nincs kozelben ellenfel Y, majd Shifttel elkuldom iranyba az emberem. Ezutan mar mozgathatom is a labdas jatekost, mivel az elfuto srac magatol elindult mar az adott iranyba. Ezutan a megfelelo idoben oda lehet neki ivelni a lasztit. A lapos passzal torteno kiugratas nagyon ritkan jon be nalam.
Az AI-vel ket gondom van:
1. sokszor hiaba nyomok jo irannyt a passzolasnal, a jatekos megse oda kuldi a lasztit, ahova en szeretnem
2. amikor az ellenfel csatarja elviszi a vedelmem kozepen a labdat, hiaba nyomogatom, hogy a szelso vedore valtson embert, allandoan a lemaradt kozepso vedoimet akarja kivalasztani. A regebbi verzioban ez jobban meg volt oldva es csomoszor sikerult a szelso hatveddel mentenem a kapum elott, az utolso pillanatban.