donpedro#1725
Nem tudja véletlenül valaki, hogy nálam miért szaggat ez a dög? Radeon 8500-om van és 2000-es Athlon XP-m. 640*480-ban még éppen elmegy, de 800*600-on már élvezhetetlen. Csodálkoznék, ha a hardverigénye lenne ilyen durva, tekintve, hogy a demo nagyobb felbontásban is prímán futott.
Szerintem a full egy kicsit nehezebb lett, bár lehet, hogy csak a billentyűzetkiosztást nem bírom megszokni. A játék valósághűségéről, illetve a játékmenetről továbbra is megvan a véleményem, de nem akarom felidegesíteni a társaságot, csak annyit mondok, hogy nekem nem tetszik.
Mindenesetre az beszédes adat, hogy az első meccsemen 78-22% volt a labdabirtoklás a javamra, mégse volt, egy komoly helyzetem se, és ha a gép berúgja a sajátjait, akkor 6-0-ra is nyerhetett volna, így lett 1-0 oda. (a következő két meccset már én nyertem, Szabics Imivel rúgattam egy szép gólt a Kölnnek.)
Az is jópofa, hogy a gyakorlásnál nem lehet kontrollert választani, tehát ha be van dugva a szar 6 gombos gamepadom, akkor azzal kell(ene) gyakorolnom, mert nem lehet billentyűzetet választani. :(
A legrosszabb, hogy multiban nem kéne az AI miatt szenvednem, de a Direct IP pofátlan kihagyása miatt multizni se tudok. :(
Mindegy, azért azoknak akiknek tetszik, jó szórakozást kívánok!