Szerintem is rohadt jo a jatek, es fejlodott is sokat (a grafika is), de szerintem kozel sem szolnak 6x jobban a hangok, es nem nez ki 6x jobban, mint mondjuk a 97-es.
Talan 2x annyira szep. Vagyis mig a hardverek 600%-ot fejlodtek a szamomra erezheto kulonseg kb. 200%. Persze ez szubjektiv :)
Jovore kiveszik majd a jatek betoltese opciot. Elmenteni majd tudsz, de nem lesz menupont, ahol visszatolthess :)) De beleteszik a replay mentest, hogy elmondhassak, hogy fuuu, mostmar replayeket is lehet menteni!
2006-ra visszateszik majd a load game opciot, nagy fejleszteskent beharangozva, de kiveszik a partjelzoket vagy mondjuk a labdat, hogy legyen mit fejleszteni a 2007-esre :) A lenyeg, hogy sose legyen tokeltes (meg az adott korulmenyekhez kepest SEM) a jatek, mert akkor osszessegeben az evek soran kevesebb bevetelt tudnak majd bezsebelni a rohadt EA-sek. Nekem mar elegem van beloluk es drukkolok minden konkurensenek! (Pl. Konami). Bar szamomra is a Fifa a nyero eddig (immar 9 eve, a sok szemetseg ellenere is)...