Avagy mik nem történnek meg... :)
  • Bandee1987
    #341
    Péntek reggel, nyugati, fél 8. Vettem egy kurva szar ízű kávét. Gyülekeztünk, majd fel a vonatra.No, vonatút türhető volt, leszállunk, fel buszra. Majd megérkezünk telekre, előszőr elég szarnak tűnt. Felállítjuk haver ndk-s sátrát. Aztán elugrunk, megnézzük a környék kocsmáit. Volt egy, ami élelmiszerbolttal egybekötött kocsma volt, csocsóasztallal, zenegéppel (benyomtuk Belga nem haverom többé a kalauzt, és közben arra nyomtunk egy csocsópartit). Keresünk a környéken focipályát, nem találjuk. Vissza a táborba. Látjuk, a mellettünk lévő telek tök üres, átmegyünk fociznu, igaz, magánterület, de ki nem szarta le ezt akkor? Elfocizgattunk a fiúkkal sötétedésig. Beszélgetés meg miegyéb zajlott később. Után haverék elhúztak kocsmába, mi inkább a nyugodt sörözgetést választottuk másik 4-5 haverral. Kezdett kurva hideg lenni, egypár ember elhúzott aludni. 5-en befeküdtünk a 4 személyes sátorba. Elökörködtük ott az időt. Akik visszajöttek a kocsmából, érdekesen néztek ki, rádöltek a sátrakra meg mittomén. Kb. 1 fele egy haverral kimásztunk onnan, és mivel kurva hideg volt, ezért tüzet raktunk még 1-2 emberrel, és ott a tűznél dumáltuk végig az időt. Mivel más nem volt, ezért rétegelt lemezt :) raktunk a tűzre. Volt még 1-2 más dolog is, de azt nem mondanám el, mert megigértem haveréknak. Olyan hideg volt, hogy úgy vacogtunk, ha nem voltunk a tűznél, mint a parkinsonosok. Másik haver sátrán, éjjel megfagyott a lecsapódó viz, úgy kapartuk le, akinek meg beszivta a sátra a vizet, azé olyan lett az anyag, mint a pala. Fél 5-kor elhuztunk aludni. Fél 7-kor felkeltem, persze kabátban, meg minden szarban aludtam, mert kurva hideg volt a sátorban is. A lábam szétfagyott. Elhuztam kávét inni a kocsmába, meg reggeli gyanánt pár zsömle meg mittomén mi volt még a kaja. 11-ig mindenki döglött, meg szétszedte a sátrat. Elhúztunk debrecenbe, lepakoltuk a csomagokat, aztán megnéztünk 1-2 muzeumot, utána huztunk plázázni. (Megjegyzem, kurva hangulatosak a debreceni sétálóutcák, meg a nagytemplom előtti tér is gyönyörű). Megettünk pár pizzát+gyrost. El is telt hamar az idő. Hülye haver bement nike boltba, és kérdezte, lehet -e kapni, fradista mezt (persze szivatásból). Az eladócsajok meg néztek, mint állat. Ugyanezt megismételte a loki mez árusitó helynél is:)
    Vissza mentünk az állomásra, fel a vonatra, és fél 9-re értünk a nyugatiba.Hazaértem kb. 10-re, mivel óránként jár a HÉV.
    Akinek ez előszőrre unalmasnak tűnne, annak mondom, hogy közben marha sok ökörködés és olyan dolog volt, ami miatt ez a kirándulás marha jó volt.