te hogyan szoktál mixelni?
  • FantaszTIPPek
    #81
    Szép augusztus 20.-t kívánok barátaimnak. Ünnep lévén ma a lottózók nem lesznek nyitva, de interneten lehet még fogadni. Így hozok nektek pár elemzést, kiemelve egy mérkőzést, melyet említett is G.

    Kezdeném is akkor a kiemelt mérkőzéssel:
    105 PSV - AC Milan V 2,52

    Indoklás: Egy kulisszatitkot elárulok most így a tömegnek: kedvenc csapatom a Milan, ezért is tudok egy picit talán több infót az összecsapásról mondani. Naszóval. Kezdjük a hollandokkal. Előre szólok, hosszú elemzés lesz.

    Az eindhoveni klub a felkészülési szezonban többek között legyőzte a Fenerbahcét (0-2) és a Hannovert (0-3) is, de döntetlent játszottak a Bielefelddel (3-3). A PSV számára már július végén megkezdődött az új idény, hisz a BL-selejtezőjének harmadik körében már mérkőzést játszottak. Hazai pályán 2-0-ra, idegenben pedig 0-3-ra győzték le a belga Zuite-Waregem csapatát.

    A PSV augusztus elején kezdte meg a bajnokságot. Az első fordulóban idegenben 2-3-ra legyőzték az ADO Den Haag-t, majd a második fordulóban hazai pályán 5-0-val bizonyultak jobbnak a NEC Nijmegen csapatánál. A hétvégén a PSV a Go Ahead csapatát fogadta, az eredmény 3-0 lett. A holland klub százszázalékosan vezeti az Eredivisiét, ugyan pontszámban a Zwolle beérte, de a jobb gólkülönbségének köszönhetően a PSV áll a tabella első helyén. Három fordulót követően 9 ponttal állnak, 11 rúgott és 2 kapott góllal.
    A hollandoknál 3 fontos hiányzó van: a szupertehetség Zakaria Bakkali, a rutinos Park Ji-sung és a támadó Luciano Narsingh.
    Íme a PSV várható kezdőcsapata: Zoet – Brenet, Bruma, Rekik, Willems – Wijnaldum, Schaars, Maher – Jozefzoon, Matavz, Depay.

    A Milan felkészülési időszaka jól sikerült, hisz legyőzték a Pergolettesét (5-1), a Valenciát (1-2), a Sao Paulót (1-0), a Juventust (büntetőkkel), a Los Angeles Galaxyt (2-0) és a Derthonát (11-0) is. Ugyanakkor vereséget szenvedtek a Sassuolo (2-1), a Manchester City (5-3) és a Chelsea (2-0) ellen.

    Massimiliano Allegri, a Milan vezetőedzője kijelölte keretét a PSV elleni találkozóra. A keretben nem kapott helyet sérülés miatt Gabriel, Mattia De Sciglio, Jherson Vergara, Daniele Bonera, Robinho és Giampaolo Pazzini. Valamint Luca Antonini és Bakaye Traoré is kimaradt.
    Íme a Milan várható kezdőcsapata: Abbiati – Abate, Zapata, Mexes, Emanuelson – Montolivo, De Jong, Muntari – Boateng, Balotelli, El Shaarawy.

    A két csapat összesen 6 alkalommal találkozott egymással, érdekesség, hogy mind a hatszor a Bajnokok Ligájában. A mérleg 3 Milan és 2 PSV győzelem, míg egyszer döntetlen született. Ezeken a mérkőzéseken a Milan 7, a PSV 5 gólt szerzett. Legutóbb 2005 novemberében rendeztek PSV-Milan mérkőzést, akkor a hollandok 1-0-val bizonyultak jobbnak. Egy hónappal a találkozó előtt a Milan-PSV mérkőzés gólnélküli 0-0-s döntetlennel zárult a BL csoportkörben.

    A transfermarkt.co.uk internetes oldal szerint a PSV legértékesebb játékosa Adam Maher, akinek az értékét 9 millió euróra becsülik. A Milannál a legértékesebb Mario Balotelli, 30 millió eurós árral. A PSV keretének 25 játékos tagja, közülük 9 játékos külföldi nemzetiségű. A Milan 29 játékossal rendelkezik, köztük 13 külföldi.

    A találkozót Cüneyt Cakir vezeti. Az asszisztens Bahattin Duran és Tarik Ongun lesz. A 37 éves török játékvezető 2006 januárja óta Nemzetközi bíró. Azóta 17 BL mérkőzést vezetett. Cakir fújta a sípot a tavalyi Európa-bajnokság döntőjén. Eddig még nem volt alkalma arra, hogy a Milannak vagy a PSV-nek mérkőzést vezessen.

    Összegezve, személyes véleményem az, hogy hacsak a Milan védelme nem hibázik, illetve a török sporttárs sem nyúl bele a mérkőzésbe, akkor a két keret minőségbeli különbsége ki fog jönni már ezen a meccsen. Különösen El Shaarawy és Balotelli révén. Szóval a tippek egy, vagy két gólos Milan siker.

    (Kevésbé bátraknak azt tudom ajánlani, hogy a Milan gólt szerez.)

    076 Sahtar Karagandy - Celtic V 2,00

    Indoklás: Azt hiszem komolyabb érveket nem kell felhoznom a skótok mellett. Szerintem pont elég az, hogy az emberek 80-90 %-a még nem is hallott erről a kazah csapatról. A hazai csapat előbb a BATE Boriszovot ejtette ki 2-0-ás összesítéssel, majd az albán Skenderbeut 5-3-as összesítéssel. 2 hiányzójuk lesz. A Celtic előbb az Észak-ír Cliftonville csapatát győzte le könnyedén 5-0-ás összesítéssel, majd jött a svéd Elfsborg, akik már nagyobb kihívást jelentettek és egyetlen góllal bizonyult csak jobbnak a skót csapat. Ami picit elbizonytalaníthatja a fogadók többségét az az, hogy meglehetősen sok hiányzó van a skótok háza táján. Amido Balde, James Forrest, Derk Boerrigter, Anthony Stokes, Tom Rogic és Virgil van Dijk. Azonban ami már megnyugtathatja a kétkedőket az az, hogy egyikük sem sérült, csak nincs a megfelelő erőállapotban, így ha nem is 90 percet, de valamennyit játszhatnak.

    083 Pacos Ferreira - Zenit V 1,70

    Indoklás: A hazai csapat nagyon nincs jó formában, az elmúlt 6 meccséből 3-at elvesztett és 3-szor döntetlent játszottak. Emellett még lesz náluk 3 fontosabb hiányzó. A Zenit szezonja sem indult a legjobban, a bajnokságban az első fordulóban nagyon simán kaptak ki nulla játékot produkálva, majd egy vereséggel felérő döntetlent játszottak hazai pályán a Krasznodarral, azonban ezután beindult a szekér. Idegenben verték a Nordsjaellandot, nyertek a bajnokságban, majd otthon verték 5-0-ra a dánokat, majd ismét siker legutóbb az Anzhi ellen. Tehát úgy látszik valami beindult nálunk. Viszont lesz jó pár hiányzójuk. Hubocan, Anyukov, Hulk, Neto, Ansaldi, Zhevnov, Malafeev és Criscito. Ez pedig azért szép névsor. Ennek ellenére gondolom azt, hogy könnyedén fogják behúzni még így idegenben is a mérkőzést. Könnyedén alatt pedig nem azt értem, hogy kiütik a portugál csapatot, hanem szép és meggyőző játékkal aratnak mondjuk egy egy gólos sikert.

    Ha ezt a 3 meccset megteszitek, az már 8,568-as szorzó. Egy ezrest szerintem igazán rá lehet szánni:)

    Több tippet mára nem írok, mivel ugye csak neten lehet fogadni.
    További szép napot!

    /SM/ Keressetek a Facebookon minket! FantaszTIPPek