te hogyan szoktál mixelni?
  • FantaszTIPPek
    #80
    Keddi BL-selejtező meccsek:
    by G.

    *Shakhter Karagandy - Celtic* (V) 2,05
    Bajnokok Ligája Playoff - 17:00

    - Karagandy: A kétszeres kazah bajnok látja vendégül Skócia legnagyobb csapatát a nyitómeccsen. Nehéz volt a csapatról bárminemű információt összegyűjteni, a játékosaik piaci értéke alapján egy magyar topcsapat szintjén lehetnek. Hazai pályán semmiképp sem írnám le őket.
    - Celtic: A glasgow-i bajnok a Rangers visszasorolásával immáron második éve ellenfél nélkül vág neki a bajnokságnak, kihívást egyedül az európai porondon találhatnak és találnak is, elég csak a Barcelona legyőzésére gondolnunk tavalyról. A skót bajnokságban 2 meccs után 2 győzelemmel állnak, de bő 1 hete még a Liverpoolt is legyűrték (1:0) felkészülési mérkőzésen. Keretük sokkal erősebb, jelentős hiányzójuk nincs.
    - Vélemény: Nem lesz könnyű dolguk idegenben a skótoknak, de ha elkapják a meccs ritmusát, Neil Lennon gárdája Brown, Commons és Samaras vezérletével megállíthatatlanul törhet előre a főtábláért.

    *Pacos Ferreira - Zenit Szentpétervár* (V) 1,75
    Bajnokok Ligája Playoff - 20:45

    - PF: A portugál csapat jelenleg nincs valami jó formában. Tavaly odaértek a 3. helyre, de az idei bajnokság nyitó fordulójában 0:2-ra kaptak ki a Braga-tól, ezt 2 vereség és 2 döntetlen előzte meg a felkészülési mérkőzések során. Jelentősebb meccset utoljára áprilisban tudtak nyerni. Rengeteg játékos érkezett és távozott a nyáron, keretük jelenlegi erejét egyelőre nehéz lenne megítélni.
    - Zenit: Az orosz bajnok ezen a nyáron sem tétlenkedett. A középpályáról 15 millióért megvált Igor Denisovtól, ám ingyen érkezett helyére Tymoshchuk és a szélre Arshavin, a védelembe pedig Cristian Ansaldi (8M) és Igor Smolnikov (6M). Remek formában van a csapat, a bajnokságban 5 forduló után a 3. helyen állnak (1 döntetlen, 1 vereség), közben két mérkőzés alatt 6:0-ra ütötték ki a Nordsjaellandot az előző selejtező-körben.
    - Vélemény: A szentpéterváriaknak idegenben is kötelező mérkőzés a jelenleg csak bukdácsoló portugálok ellen. Egy 3-4 gólos mérkőzés sem kizárt.

    Egyéb tippek:
    *Plzen - Maribor* (H) 1,40
    Bajnokok Ligája Playoff - 20:45

    *PSV - Milan* (D) 3,05
    Bajnokok Ligája Playoff - 20:45

    Utóbbi elemzését meghagyom a hozzáértőbb SM kollégának.

    Sok szerencsét, jó szurkolást! Keressetek minket a Facebookon! FantaszTIPPek