te hogyan szoktál mixelni?
  • FantaszTIPPek
    #79
    Szombati TippmixPRO tippek:
    by G. (FantaszTIPPek)

    *Arsenal - Aston Villa* (H) 1,35 vagy (2,5>gól) 1,55
    Angol Premier Liga - 16:00

    - Mindkét csapatnál van pár sérült:
    Az Arsenal védelméből hiányozni fog Vermaelen, a középpályáról Diaby és Arteta. Az Aston Villa keretéből a pótolható Chris Herd, a szélső N'Zogbia és a télen érkezett fiatal védekező középpályás Yacouba Sylla.
    - A felkészülése mindkét csapatnak eredményes volt, komolyabb erősítések egyik csapatnál sem érkeztek. A hazaiak megváltak Gervinho-tól, míg a vendégek csak kisebb igazolásokat eszközöltek.
    - Vélemény: Itt nem kérdés, az Arsenal a favorit, és mivel támadó szekcióban nincsenek hiányzók, nem látom okát annak, hogy ne szórják meg 2-3 góllal a tavaly majdnem kiesett AV-t.

    *Swansea - Manchester Utd.* (D) 3,30 vagy (V) 2,00
    Angol Premier Liga - 18:30

    - MU: Kezdjük azzal, hogy a vendégek háza táján rengeteg a hiányzó: sérült Nani, Hernandez, Fletcher, Young, Carrick (ő talán már pályára léphet), és eltiltott Rafael. A nyári felkészülés felemásra sikeredett, valószínűleg betudható ez annak hogy Sir Alex után Moyesnek komoly űrt kell betöltenie, és a Rooney körüli megyek-maradok mizéria sem tehetett jót. Erősítés nem érkezett, Paul Scholes visszavonulásával egy legendával lett kevesebb a csapat.
    - Swansea: A hazaiak felkészülése szépen haladt, és egy EL-selejtezős továbbjutásban csúcsosodott ki a Malmö ellen.
    Szépen, okosan igazoltak a nyáron: ismét elhozták kölcsönbe a Jonathan De Guzmán-t (aki ellenben sérülés miatt nem fog ma pályára lépni), kiadtak pár milliót Jordi Amatért (Espanyol) és Jonjo Shelveyért (Liverpool), valamint nagyot szakítottak a Vitesse-től majd' 14 millióért elhozott Wilfried Bony leigazolásával.
    - Vélemény: A korábbi évekből már tudjuk, hogy a Swansea-t nem szabad otthon félvállról venni, ráadásul a frissen megerősített csapattal meggyűlhet a baja lyukacsos manchesteri keretnek. Döntetlenre tippelnék.

    *Pécsi Mecsek FC - Győr* (2,5<gól) 1,70 vagy (V) 1,70
    Magyar bajnokság - 4. forduló - 19:00

    Ezt nem szeretném részletezni, pécsi létemre szomorúan jelentem ki, hogy ma nem sok esélyünk lesz pontot szerezni a tavalyi bajnok ellen. Az elmúlt 3 forduló alapján, bár ezidáig mindkét csapat nyeretlen, a vendégek nagy valószínűséggel megszakítják ezt a sorozatot, a PMFC pedig tovább gurul a leejtőn. Három meccsen 9 gólt kaptak a hazaiak és csak hármat lőttek, most is ez az átlag várható, 1:3-ra tippelnék.

    *Marseille - Evian TG* (H) 1,41
    Francia bajnokság - 2. forduló - 17:00

    - Marseille: A francia ezüstérmes egy borzalmas nyári felkészülést követően a szezonnyitó meccsen 0:3-ra nyertek a Guingamp ellen.
    Megerősítették a védelmet (Benjamin Mendy, 4M) és a csatársort (Dimitri Payet, 10M és Saber Khelifa, 2,5M - épp az Eviantól). A középpályára Gilbert Imbula érkezett 7,5 millióért. Hiányzó nincs.
    - Evian: Kisebb összegekért váltak meg 2 csatáruktól (a már említett Khelifa, és Yannick Sagbo), góllövőnek kölcsönbe érkezett a Dinamo Kijevtől Marco Ruben és Andres Escobar. Ha a továbbiakban sem erősítenek komolyabban, akkor idén semmi sem menti meg őket a kieséstől. Jelentősebb hiányzójuk csak az eltiltott jobbhátvéd, Brice Dja Djédjé.
    - Vélemény: A megerősített hazai csapat 2 góllal hozza a kötelezőt.

    Elemzésekről ennyit mára, hagyok a kollégáknak is.
    Még néhány rövid tipp:

    *Aberdeen - Celtic* (V) 1,80
    Skót bajnokság - 13:30

    *Bournemouth - Wigan* (V) 2,00
    Angol Championship - 16:00

    *Torino - Pescara* (H) 1,55
    Olasz Kupa - 20:30

    Sok szerencsét, jó szurkolást!