te hogyan szoktál mixelni?
  • FantaszTIPPek
    #78
    Pénteki TippmixPRO Online tippek:
    by G. (FantaszTIPPek)

    *Karlsruhe - Fürth* (D) 3,20 vagy (V) 2,50
    Német Bundesliga II. - 4. forduló - 18:30

    Az éllovas csap össze a 2. helyezettel, kemény másodosztályú rangadónak nézünk elébe.

    - Karlsruhe: Nincs rossz formában a hazai csapat, az eddigi 3 fordulóból egyszer botlottak (X) a St.Pauli ellen, és a Kupában szedtek össze egy vereséget a Wolfsburgnak köszönhetően. Nyár közepén a felkészülés alatt még a Valenciát is legyűrték, most is bennük van a meglepetés.
    - Fürth: A csapat eddig 100%-kal száguld, utóbbi 7(!) mérkőzésüket megnyerték, minden meccsen vágtak legalább két gólt, jó eséllyel ezt is behúzzák.
    - Keretek: Eltiltott egyik oldalon sincs, azonban a vendégek nagy szomorúságára gólvágójuk Djurdjic az előző mérkőzésen keresztszalag sérülést szenvedett, helyette a fiatal holland tehetség, Ognjen Mudrinski-ben (2meccs/1gól) bízhatnak.
    - Vélemény: Mindkét csapat kb. azonos erőt képvisel, és bár még csak a bajnokság elején járunk, a tabella csúcsa akkor is presztízs-hely, szóval az iramra szerintem nem lesz panaszunk. Ha az egymás elleni formákat nézzük, a Fürth otthon 3 éve megállíthatatlan (legutóbb 1 éve 3:0), a Karlsruhe otthonában azonban az utóbbi 3 mérkőzésük döntetlenre végződött.
    Én megkockáztatnám az újabb döntetlent.

    *Sochaux - Lyon* (V) 2,07
    Francia bajnokság - 2. forduló - 20:30

    - Sochaux: Nincsenek valami jó formában a hazaiak, 5 meccs óta nem nyertek mérkőzést, és ma sem ők lesznek a favoritok.
    - Lyon: Az utóbbi 5 meccsükből 4-et megnyertek, ebben benne van két BL-selejtező tétmeccs, valamint egy hazai bajnoki a Nice ellen, és felkészülési mérkőzésen X-eltek a Real Madriddal.
    - Keretek: A hazaiaknál Joseph Lopy és Kalilou Traoré biztosan kihagyja a mérkőzést, míg a vendégek csapatából pótolható hiányzó lesz Rachid Ghezzal , ám lényegesebb veszteség Mouhamadou Dabo és a még mindig lábadozó Yoann Gourcuff.
    - Vélemény: A hazaiak legutóbb márciusban verték a Lyon-t (2:1), ám erősen kétlem, hogy ez a bravúr megismétlődne, szerintem az oroszlánosok 1-2 góllal hozzák a meccset.

    *Bohemians - Shamrock Rovers* (V) 1,55 vagy (2,5>gól) 1,65
    Ír bajnokság - 25. forduló - 20:45

    A jelenlegi utolsó helyezett látja vendégül az ötödiket.
    Egyik fél sincs kimondottan jó formában, szoros, kevés gólos mérkőzés várható.
    - Bohemians: A hazai csapat az utóbbi 7 meccséből 1-et tudott megnyerni, nem véletlenül tündökölnek idén sereghajtó szerepben.
    - Shamrock: A szebb napokat is megélt vendég csapat 3 csúnya vereséget követően legutóbb végre bravúros mérkőzésen kerekedett felül a Sligo elleni (3:2) Ír-Kupa elődöntőben.
    - Vélemény: A Sh. Rovers pontosan dupla annyi ponttal rendelkezik (36-18), mint a hazai csapat, EL-selejtező helyekre már csak halvány esélyük van, de egy nagy hajrával meglehet.
    A Bohemians a szezon eleje óta menekül a kieséstől, de 2 pontnyira vannak a rájátszástól, 3-ra a biztos bentmaradástól, azonban kétlem, hogy ezzel az idei teljesítménnyel sikerülni fog.
    Egy meglepetés döntetlen (3,45) benne lehet a meccsben, de inkább a vendégekre, vagy a kevés gólra fogadnék.

    *St. Patrick's - Shelbourne* (2,5<gól) 1,65 vagy (H) 1,23
    Ír bajnokság - 25. forduló - 20:45

    Nem is részletezem, a gólerős, jó formában játszó listavezető hazaiak a mérkőzés egyértelmű favoritjai a kieséstől menekülő 10. helyezett ellen. Bár a régi idők miatt az egymás elleni mérleg jócskán a vendégek oldalára billen, az utóbbi bő egy évben 4 meccs alatti 10:0-ás állás mindent elmond. Hendikeppel is lehet próbálkozni, de én inkább a gólokra tennék.

    Még néhány rizikós:

    *Bielefeld - Paderborn* (H) 2,10
    Német Bundesliga 2. - 18:30

    *Dundalk - Sligo* (D) 3,10
    Ír bajnokság - 25. forduló - 20:45

    Jó tippelést, jó szurkolást! FantaszTIPPek