"Mint mondtam az nem baj, hogy nem tudod igazolni az információkat. Az viszont baj, hogy te szólsz le másokat anélkül, hogy utánanéznél annak, amiről beszélsz !"
Szép dolog a képmutatás, de szerintem te sem nyálaztad át a hivatkozott 398 oldalas doksit pontról-pontra, úgyhogy hátrább az agarakkal! :)
Megint más téma ugyan, de nekem még rémlik, amikor azzal ámították a népet, hogy az alkalmazásaink megmaradnak 32 bitesek, csak éppen az "időkritikus" részeket érdemes lesz átírni 64 bitre és hipp-hopp, fel is gyorsul minden. Namost ez a doksi szerintem azt magyarázza, hogy a proci képes 16, illetve 32 bites programok-alkalmazások futtatására bizonyos feltételek mellett 64 bites oprendszer használata mellett is. Arról nem esik szó, hogy akár utasításonként is történhet a módváltás. (Bár lehet, hogy elsiklottam felette, elvégre senki sem tévedhetetlen. Ha így van, akkor érdekes kérdés lehet a módváltás időigénye. Lásd anno MMX és natív Pentium kód.)
Kíváncsi leszek, hogy melyik cégnek fogja jobban megérni, hogy a forrásait x86-64 utasításkészletűre irassa át, mint vegyen egy sokkal nagyobb teljesítményű, igazi 64 bites rendszert és kihasználva annak architektúrális előnyeit azonnal (nagyjából azonos áron) arra irassa át jól bevált programjait, ha már annyira égető az a 64 bit...