Imadom a stilusod, egyszeuen nick nev nelkul is lesir, hogy milyen ember lehetsz. Na jo ne szemelyeskedjek.
Hogy miert is allitom, hogy ragaszkodsz hozza?
Na lassuk! A linket bar egyszer ajanlottad, de tobbszor itt a hozzaszolasaidban vissza-vissza tertel arra bizonyos cikkre, illetve annak egy reszere. Szerintem ez a ragaszkodas. Lehet hogy en ragaszkodom az Anand tesztjehez, de szamold ossza az ujjacskaidon, hogy en hanyszor utaltam ra. Majd keresed elo a masik kezedet es azon szamold ossze az ujjacskaiddal, hogy te hanyszor tertel ki utalassal az Xbit tesztjere.
A masik aprosag, hogy en meg veletlenul sem emlitettem, hogy miert is mer mashogy az Xbit, mint a tobbi oldal ugy altalaban, pont a flame elkerulese veget meg csak celzast sem tettem, es most sem fogok. Ellenben latom, megha vedekezesul is, de nem vagy mentes a flame-tol. Sajnalom, ha igy erzelmi alapon allsz a dolgokhoz, es az alsagos objektivitas mely csapdajabol nem latod, hogy mi is van korulotted.
Egyebkent IMYke-vel maximalisan egyet tudok erteni, az en zsebem nem arra talatak ki, hogy szamomra harmadlagos dolgokert vagyonokat fizessek ki.