Lehet-e így?
  • ReaL KiLLeR
    #27
    hi!!
    lenne 1 nagyon nagy prob. vagyis nemtom mennyire nagy valojában én nemtok vele mitkezdeni mer ijennel még sose volt dolgom, mindig 1xüen ujraraktam a win-t az adataim mentése nélkül de mos ezt nemteszem meg komojan semmiért!!
    az a baj h tegnap eléggé instabil lett a win XP-m semmitse tuttam vele kezdeni lassu volt fagyott minden virusirtás se segitett se 1éb igy maratt az eddig nekem bajt soha nem okozo dolog h ne vesszenek a fájlaim mégis l1en vmi használhato rencer: XP install CD elö, boot a CD-rol - Xp telepités -> kijelölt op rencer (nekem 1etlen volt 1 particioval) helyreállitás/javitása..okk F8 elfogadom a miatyánkot bili-hez - másojja a fájlokat minden xarságot megcsinál kiirja h "a telepités ezen része siekeresen befejezödött" jóó restratolt a gépem minden okkénak láccik, igen de elkezdi tölteni az SP2-es XP-met nem emléxek de sztem nem igy kéne lennie hanem alapon ujra SP1-es verzionak és telepitésnek már windoz-os felületen ez hejett nekem tölti okk 1x megakad, kékhalál és ujraindul szal nemtölti vissza a winfost sehányaccorra!! a javitást is ujraprobáltam XP CD-rol de nemváltozott semmi!! majd a 3. nál már irogatta ki 55%-nál és 95%-nál a fálok másolásánál h ez meg az a fájl nem másolhato kihagyhatom de nemfog hejesen müködni a winfos..jóó mit tehettem volna kihagytam uccse változott semmi..1xüen nemtöltötte vissza!!
    nekem van ez alatt a win alattt amit nem tölt vissza kb 70GB nem kiirt game és 10GB DivX-es film és a naplozott msn dumák meg 1 nagyon fontos j1zettömb amibe mindent összeirtam mindig minden xart amit potolni nemtudnék és ezaz ami nagyon kell!! ha a game-k vesznénk nemszámitana DE let h hüje voltam de én más megoldást nemtaláltam F8-nál minden lehetöséget kiprobáltam, csökkentett mod, legutolso hejes konfig. etc. de nem jóó!!
    igy háát sajnos vagy nem ezt nemtom h kellett volna e de ideges voltam, hanal 4kor telepitettem 1 uj XP-t én hüje vagy nem hüje nemtom de ugyanarra a particiora amin van az alap XP-m, az SP2-es, de ugye a telepitö figyelmeztetett h a k anyámat mennyek a picsbe ne telepiccsek ujra a WINDOWS nevü könyvtárba jóó értem mér kiirta h trlödhet a doksik mappám is na ezaz amit nemakartam ezaz ami kell itt vannak a fontos cuccok!! szal 1 Windows2 mappába felraktam még 1 wint kiválasztottam h ezt tölcse be ez már ment nagyon örültem jee ottvan a C:\Documents and Settings-ben a másik nem betöltödö XP-m mind2 felhasználojának a mappája okk DE itt van a baj!! ugye elérhetök lennének a fáljjaim akkaor semibaj elmenteném el ujraraknék 1 win-t a többit törölném de nem igy van ojan szerencstlen vagyok bazze!! A Log-HC felhasználó dokumentumai elérhetöek ez alol a win alol de neekem nem ez kell hanem a - Ð.Ki££er- dokisjai az enyémek..de ez nem érhetö már el..mer kiir 1 error üzit h "nem érhetö el mer hozzáférés megtagadva" vagy ijesmit..háát idegroham!! nemértem h mér van ez h minden program fálj és az össze cuccom megvan pont ennek a felhasználoinak a doksikjaihoz nincs hozzáférés peddig semmise kell csak onnan pár cucc!! lécci segiccsetek h micsinájjak!!!!! azt hozzátszem h az SP2-es rox XP-men a -Ð.Ki££er- felhasználó volt az alap sokáig 1etlen ugye tejjes rencergazdai jogokkal rendelkezö..és jelszovl védett volt..kb rá 2 honapra szükség miatt létrehoztam a LoG-HC-t ennek szintén rencergazdai jogai vannak és ugyanazzal a jelszoval védett ezt mégis elérem..qa kérdés az ennyi info után h: hogyan férjek hozzá az én dokumentumaimhoz?? vagyis a másik XP default elsödleges userének a duksijaihoz? bármijen moccert meg megoldást szivesen fogadok csak menthssem el a cuccot ami kell!!
    köszike elöre is!! ha tuttam volna h ez lex..