-
"juhuhuuuuu de szépen benyalod az M$ PR szövegét :-), mint kacsa a nokedlit
ha esetleg nem vetted volna eszre a napokban derult ki az NT alapu rendszerek legnagyobb biztonsági lyuka! lol"
Ha tájékozódnál...
"kicsim"
Engem ne hívj így.
"melyik szolgáltatást nem tudod leállítani 2k és XP alatt ? .-)"
Rendben, a regedit buherálásával és bizonytalan eredetű programokkal szinte mindent le lehet állítani, de mivel te a paranoia elég magas fokán állsz (melyet hozzászólásod következő feléből lehet leszűrni), valószínűleg még a futtasát sem merted elindítani, nehogy kísértésbe ess a regedit beírásához, és rossz helyre kattintva törölj egy egyész kulcsot, így talán neked is kényelmesebb, ha ezt az os is támogatja.
"aha, ha te mondod. én várnék még néhány hónapot, hogy kiderüljön hogy az M$ miféle jó kis backreport dolgokat rejtett el a rencerben :-)"
Hallottál már a tűzfal nevezetű okos találmányról?
"nekem aztán kurvára semmi"
Ha ezt ilyen jól tudod, akkor ne írj hülyeségeket.
"mi a fasznak kell egy datacenter edition"
Ezt hol olvastad?
"amugy aki desktop gépre szerver verziót használ az egy megaláma"
Miért is? Azért mert egy valamennyire megbízható os-t akar a gépén? Ha ez hiba, akkor te vagy az igen nagy lama.
amúgy megható hogy ennyire aggódsz az egészségemért, könnyes is lett most hirtelen a szemem, brühühűűű, megyek is és keresek gyorsnan egy zsepit
Hmm, lehetnél egy kicsit figyelmesebb, ezt nem én írtam, a hozzád hasonlók miatt soha nem aggódom (esetleg csak a környezeted miatt, nehogy egy ehhez hasonló felindulásból kárt tegyél bennük).
Részemről ennyi volt, nem fizet az ms így nem fogom tovább dícsérni, mivel rengeteg hibája van, emelett sok pénzbe kerül, de elegem van a hozzád hasonló linuxőrültekből, akik mert 3 hete lecserélték a 95-öt, már azt hiszik egyetem is taníthatnának.
Aki igazán ért a gépekhez, az nem enged meg magának ilyen hangnemet.
Ha egy kicsit is értenél a gépekhez, és nem a lámák által terjesztett jó pár éve elavult hülyeségeket gépelnéd ide, akkor az eszed (van neked egyátalán ilyen?) használatával valós hibákat is felfedezhettél volna.
Jó, tegyük fel, hogy rossz napod volt (2x), van ez így, bár én még olyankor sem beszélek így senkivel, most azonban bebizonyíthatod, h szorult beléd egy kis kultúráltság, ugyanis tudvalevőn, h nem válaszolok, elkezdeted sértegetni a felmenőimet, vagy saját szellemi képességemet, vagy észérveket is hozhatsz fel a server 2003 ellen, és bocsánatot kérhetsz eddigi viselkedéseid miatt. Sajnos én az előbbi lehetőségre gyanakszom, de remélem nem lesz igazam.