Budapesti Orvos Pecsétjével...
 • A nick nevem
  #58
  Hogyne lett volna! ;)

  Engem nagyon útált a tanár. Kicsit túlsúlyos voltam, a vérnyomásom magas volt. Írtak rá orvosságot.
  Végtelenül bunkó tesitanárom volt. Pl. magasugrásnál nem azt nézte, hogy milyenek az adottságaim, hanem megvolt a táblázat, xy méter még egyes...
  Pedig qrvára nem mind1, hogy 35 kilósan, vagy 105 kilósan ugrál az ember... Gravitáció, meg ilyen hülyeségek... Hiába, nem fizika tanár volt.

  Szóval nekem járnom kellett kardiológushoz a vérnyomásom miatt. Egyszer megkértem, hogy írjon má' egy felmentést, mert nem bírom az iramot.
  Egyszer meg is akartak húzni tesiből! Mindenből 4-es 5-ös voltam, és tesiből akartak meghúzni. Ki a francnak kell a testnevelés? Azóta emberibb formát öltöttem, de most sem tudnám megcsinálni azokat a hülye gyakorlatokat. Minek is csinálnám, nem akarok cirkuszi mutatványos lenni. :)

  De a tesire vannak még egy jó ötletem: ha megrándul a térded, menj el orvoshoz. Meg akkor is, ha nem...
  Az igazoláson átírta egy haverom a dátumot, így egy hét helyett egy hónapig volt felmentése.

  Ez a hasfájásos dolog jó ötlet. Bár én nem mertem megcsinálni, mert egy oszt. társam folyton ezzel lógott. Aztán ráragasztották a "fosos" jelzőt...

  Ja, igen: hetedikes koromtól összehaverkodtam az ápolónővel! Megjavítottam a rádióját. Aztán ha beteg voltam, sosem töltötte ki a betegség vége dátumot. :)