Budapesti Orvos Pecsétjével...
  • A nick nevem
    #48
    kb. 20 perc alatt lehet rajzolni pecsétet ceruzával is. Nem vicc, csak egy kis ügyesség kérdése. Egyszer kipróbáltam, és működött.

    De ilyen hamisításokba nem érdemes belemenni. 1-2 napot (dolgozat) igazolnak a szemészeten, ill. fülészeten. Oda nem kell beutaló. Csak kíváncsi vagyok, hogy jól látok-e (jól látom-e a pecsétet az ellenőrzőmben)...
    Egy nagyobb városban van min. 2-3 szemészet, ill. ugyanennyi fülészet. Nem tudják, hogy tegnap voltál a másik kórházban. Hogy nem oda tartozol, az egy dolog. "Hallottam jó hírét dokibácsinak". Egyből ad igazolást.

    Én egyébként nem voltam lógós, de 2 havonta egy hét minimum befigyelt anno. Elmentem a körzetihez, hogy fáj a torkom. Mivel mindenkinek piros valamennyire, így elhiszi...

    Szóval én az ilyen hamisításokat nem nagyon ajánlom. Sokkal egyszerűbb "legális" úton kivenni a szabit.

    Ilyen, hogy 6-7 rajz óráról való ellógás, papírgyűjtésen önkéntes segítség vállalása iskolaidőben, csengetősség (ügyeletes a portán) is a lehetőségek közé tartoznak. :)

    Aki 15 napig hiányzik anélkül, hogy gondoskodna az igazolásról, az (bocsánat), de nem normális szerintem. :)
    Előbb intézni az igazolást, aztán lógni.
    Csak azt tudom ajánlani, hogy megmondod: számítógéppel csináltad (nem a haverod), de anyukád megtudta, és eladta a gépet.
    Így nem vehetik el a gépet átnézés céljából, és nem csinálnak akkora balhét, mintha rádkennék, hogy elloptad a pecsétet a dokitól.
    VAGY: muterod beszél helyetted. Max. jó elver, meg kapsz egy igazgatóit, ami ugye nem fáj. És 5 év múlva még büszke is leszel magadra... :)

    A középiskola meg nem kötelező. Mehetsz dolgozni utcaseprőként, akkor nem kell igazolás, senki sem szólhat bele, ha egész nap az utcán sétálsz...

    "Nálunk 1X kirúgtak egy gyereket mer hamis igazolással bukott..."

    És, van más iskola is a világon... Olyan meg nem lehet, hogy sehol se vegyék át. Vagy ha nem, akkor úgyis ez volt a cél.