• bajgunar
    Appám de PRO vagy!
    Sry, ha kérdeztem!
    Bocse, még vágom azé a MHz-ket, meg Mhz-ket!
    Azé fel tudom, tudtam húzni a proci órajelét. Nem ez volt az első eset.
    Bios-t is tudtam frissíteni, meg egyéb más dolgokat is meg tudok csinálni.
    Csak egyet nem vágok, amiért ide beirtam, az az, hogy:
    Memetest86, memtest86+, prime95, 32bit-es Xp alatt tuningolva is, és alap órajelen is tökéletesen stabil a rendszer, akár napokig is mehet a gép, mindenféle test-eket lefuttytok rajta, 3DMark-okat, és nincs hiba, kifagyás, memória feszt is állítgattam, az se fagyott le sehogy.
    Egyedül ha tuningolva van, akkor a Vista nem indul el!!! AZ dob be BSOD-t!
    Nagyon sokat törpölök én is mellette, meg olvasgatok mindenfele, de nem jutottam elörrébb.
    Amit még nem próbáltam, az az, hogy töröljem a Proci illesztöprogramját az eszközkezelőből, ujraindít gép, felhúz órajel, majd idít vista.
    Me hogy megvátoznak a gép adatai, és a Vista meg nem naon szereti az efféle dolgokat. Lehet hogy ez miatt nyomja le a rendszert. Ez is írták valahol, csak még nem volt kedvem, megint itt törpölni ujraindítgatásokkal órákat! Nem azért, mert nem áll fel a rendszer 15mp alatt, hanem ha elkezdem a babrálást nem tom abbahagyni, míg nem sikerül. És mivel nem sikerül sehogy se, nem a tuning-al lehet a baj, hanem az Op rendszerrel.
    Am te meg ha az (el)írásomból ennyire kikövetkeztetted, hogy LAMA, Looser, Low, stb vagyok, akkor nagy gratulációm!
    Mindenki azt hisz, amit akar!
    Elnést kérek, hogy kérdést mertem feltenni!
    Az meg hogy Inteles, vagy AMD-s, tuning-ról beszéltem, kérdeztem, nem pedig a procidról.
    Nah csipesz