• gergobaby
    Sziasztok! Még1x lírom a problémám, hátha valaki tudja mi lehet a gond... A Konfig: E2160, P5GC-MX/1333, 2 GB DDR2 800mhz CSX (667 a lap miatt)... 1. nagy problémám: JumerFree configurations-ban azt írja, hogy frequency and voltage-t lehet állítani, ehelyett csak a freq-et lehet, sebaj... FSB: alapon 200, feltolom 250-re, alatta van ilyen, hogy DDR2 667, DDR2 533 , DDR2 400, gondoltam biztos ez alapján állítja be a DRAM: FSB arányt, beraktam DDR2 533-ra, reboot minden szép és jó, prime stabil stb. ( 2250 mhz )... Restartolok, és itt jön a baj: az egész gép leáll, majd 5 mp múlva elindul, és ez rohadtul idegesít... Visszaállítok mindent defaultra, restart, és még a visszaállítás utáni első restart-nál is leáll, majd 5 mp, elindul, bebootol... Alapon van minden, restart, és már szépen indul újra... Mi lehet a gond? Chipset ennyi idő alatt túlmelegszik? Délihíd? Északi híd? Help pls! ( BArkács megoldások is érdekelnek)

Előre is köszi mindent!!!

ps. BIOS: 0317 ( 2008/05/16)
    + még azon gondolkodtam, hogy nem-e valamelyik extra funkció tesz be neki, amivel visszaszabályozza pl az órajeleket vagy hasonló ( Speedstep, C1E stb. )??!!

HELP!!