• KILLER2
    Na megint itt vagyok proci húzás ügyben. Végre vettem pasztát, örülök, 10 C-vel kevesebb. Pbálgatom húzni. Cél a 3 Ghz, de ott nem indul el, 2.97-en viszont úgy látszik megy (igaz még csak 3 percig teszteltem 100%-on). Ott terhelve 100%-ON 3 perc után 60 C. Na most kérdés, hogy sok-e ez. Alapjáraton 42 C körül van. Úgy csináltam, hogy az FSB-t tettem 330-ra, meg a PCE Express Frequency-t 100-ra és az összes többit auto-n hagytam. 100%-on így 1,368 V-t adott neki a gép. Ha felteszem az FSB-t 333-ra (azaz hogy 3 Ghz legyen), akkor nem indul el, nincs kép, minden baja van. Mitől lehet? Mit kéne állítgatnom? Hőfogtól eléggé félek, azért nem nagyon merek sokat szórakozni vele. Nem értem, hogy mit problémázik azon a 30 Mhz-n. Meg azt se, hogy én mit :) Szóval kérdés, hogy szerintetek lehet-e még húzni (3 Ghz-re és jó lenne tovább is, úgy 3,2-3,4 fele, ha bírja) és ami még fontosabb, hogy hogyan, milyen beállításokkal. Mire mennyi feszt merjek adni? (most 2.97-en van, azt villang 2-t a kép) Meg meddig mehet fel a hőmérséklete, ami még biztonságos?