Magyar Foci
  • Kaplan
    Én sem gondolom, hogy tragédia történt volna tegnap. A Fradi becsületesen hajtott, nem láttam végig a meccset, de az volt a benyomásom, hogy kézben tartotta a mérkőzést. Sajnos a helyzetkihasználás nulla volt, de önmagában egy fikarcnyit sem érzem jobb csapatnak a bosnyákot. Egyetlen hatalmas előnyük van, mégpedig az a felbecsülhetetlen, belülről jövő mentalitás, harcosság.

A stadion szép, a csapat és maga a klub a szakadék széléről jött vissza az előző években. Szisztematikus munka folyik, hazai szinten okos és erőteljes igazolásokkal. A bekapott gól, becsúszott. Ez van sajnos, sokszor mondjuk, hogy ez magyaros. Mostanság sokat gondolkoztam ezen, de lényegében rengeteg mérkőzésen láttam már ilyen forgatókönyvet, szóval nem biztos, hogy a mi specialitásunk. Inkább a futball és az élet törvénye.

Nem értem sajnos, hogy az emberek többsége miért dől a kardjába, hordja le a csapatot a sárga földig minősíthetetlen hangnemben. Én hiszek a csapat továbbjutásában, egyelőre nincs racionális érv ami elkeseríthetne. Jövőhéten oda kell tenni magukat és meglesz a továbbjutás, hajrá Fradi!